Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Prometheus (2012) 

Davson se děsí prequelu k Blade Runerovi, já se děsím sequelu k Prometheovi. Dojem z první cca poloviny u mě (naštěstí?) totálně přebíjí zklamání ze zbytku, takže za 4*.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Ukázkově samoúčelné.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Vizuál nezklamal, scénář (bohužel) nepřekvapil, přesto za ****.

plakát

Mlha (2007) 

Na celém filmu je nejvýraznější závěr, zajímavé téma manipulace se strachem a sérii fatálních rozhodnutí ale jinak sráží spíše černobíle postavy a dle mého názoru až prvoplánová postava Mrs. Carmody. Kingovu novelu neznám, ale Darabont má IMHO na víc. Slabší **** (Btw: na logiku chování postav v mezních situacích bych moc nesázel, natož abych se na ni odvolával)

plakát

Den poté (2004) 

Logické chyby? Mnohem hořší je, že pokud zrovna neběsní živly, tak se toho na plátně moc neděje. Den poté sice má pár působivých okamžiků, ale v ostatním na mě udělal dojem jen "rodinného" filmu s katastrofickými prvky. ** a něco.

plakát

Já, legenda (2007) 

Hodnocení zohledňujě alternativní konec dostupný na youtube/DVD. Ten "originální" (?!) se totiž do filmu hodí asi jak prejt do ovocného poháru a film shazuje někam o třídu níž, o jeho logické návaznosti na celý předchozí děj nemluvě.

plakát

Sunshine (2007) 

"Hey you, big star, tell me, when it's over..." D. Prvních 42 minut mě přibilo do sedačky, pak už zůstala jen nádherná vizuální stránka a na konci pachuť jako u Horizontu události.