Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (75)

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Tak, Shyamalan se nám praštil o dno. Roztomilé, jak si myslel (spíše celé studio, ale co už), že tenhle výtvor bude mít více dílů:)). Herci skoro všichni příšerní, efekty průměrné, chemie žádná, charaktery postav čistá nula. Vyprávění příběhu neexistuje, celých 99 minut se zde jen vysvětluje. Postavy chodí a pořád něco vysvětlují, co se stalo tady a co se stalo támhle. Ze silného vypravěče človekem bez fantazie. Smutné. Dodatek: Ještě než jsem viděl něco málo ze seriálu, zdály se mi ty taneční kreace neskutečně dementní. Teď je mi Shyamalana líto. Tolik možností co si vymyslet a on je schopný jen po někom hodit CGI šutr.

plakát

František je děvkař (2008) 

František je kokot a jeho okolí je banda dementů. Už jen přečtením tohodle komentáře jste viděli skoro celý film.

plakát

House of the Dead (2003) 

Dát odpad filmu s takovýma přestřelkama, slow motiony a bullet time efekty? To snad nemyslíte vážně. Uwe jede tempem jako když stařence vypíšou slevy v Kauflandu, metá jeden WTF za druhým a baví, technicky má všechno v píči a nechá kameramana točit kamerou kolem herců jako když si kroutíte pindíka ve sprše. Pak to prostřihne záběrem na herní chvilku, pomastí nad xbox ovladačem a jede dál. Psát tu ty hlášky nemá smysl, zarolujte dolů a uvidíte pár krásných ukázek. Je to prostě LSD Matrix mixnutý Úsvitem mrtvých bez obchodu s hudbou ze staré techno rave drogové party.

plakát

Sám v temnotě (2005) 

My soldiers .. died for FAKINK NATHIN!! Filmy od Uweho si hvězdičky sice nezaslouží, ale je to tak strašný shit, až mě to baví rozebírat (ne, nezábávné chujoviny typu Percy Jackson jdou do odpadu rovnou, ale o tom jindy). Uwe se vzdal mé oblíbené bullet "točímesedokolajakodementinakolotoči" motion, bohužel ztratil i velkou kapku nadhledu a všeho všudy Slater je sympaticý jako mé smrduté nohy po robotě. Dorff byl pravděpodobně ještě v krvavé (kokainové) lázni při podepisování, scénárista pravděpodobně pocházel ze psího útulku a Uwe byl prostě Uwe. Jenže minimálně jednu hvězdu musím dát. Určitě ne za úvodní pětihodinové titulky vysvětlující kravskou prdel a následné "vysvětlování" toho, co bylo v předchozí scéně a v úvodních titulcích a následné popření všeho možného co kdy zaznělo. První půlka hvězdičky je za naprosto fantastický digitální trik v přestřelce, kdy vidíme kulku se stopou minout zombie (nebo co to kurva bylo) o přibližně tisíc světelných let a .. zombie padne na zem mrtvá. Kurva cože? I slepý by viděl, že ta kulka letěla .. no nic, prostě Uwe. Buď ten, kdo ten trik dělal, byl naprostý kokot, nebo génius, ještě sám nevím. Druhá půlka je za režisérský komentář od Uweho. To je šleha jako sviňa. To by aj letitého uživatele perníku a heroinu položilo. To mi jen potvrdilo, že Uwe nás má všechny na háku. "Tara Reid looks really inteligent with ..eerhm.. eyeglass".

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Můj kamarád to okomentoval se slovy " ty pičo". Já na to ani nějak extra komentář nemám. Musím mít druhou projekci, minimálně s vodkou v ruce, protože to pak musí být zážitek jako svině. Ale i takhle velká poklona za obsažené nápady, kurva to mě poser. Baba stojí a najednou fííííí, zvedne se jeden plát stropu a baba není. Panasonic si reklamu asi zaplatil, ale u mě vyhrál ägermeister, odteď budu chtít v hospodě jen tohle (ano, bez J, stejně jako je zde Dell jen LL). Chudák Steve, manželka mu odejde (ne, nedozvíte se proč, prostě to tak je a polibte si), dcera ho taky v lásce nemá, no a nakonec dostane zdupa jako svině, protože se chce zachovat jako člověk a pomoct uvězněným dětem v autobuse. Poučení? Mě pomoct můžeš, ale ostatním ne ty dobytku. Z Vicky se vůbec stal hrozný drsňák. Ale má nejlepší barák široko daleko. Zadrží vodu i se žralokem, i když otevřete dveře (!), počká hezky, až otevřete auto, sednete si, a až potom vyletí OBROVSKÝ gejzír vody, který prorve okna ( !!??) a prolomí dveře (!!!!!!!?????? ok vážně, co to kurva .. ? chápete to? Voda všude, otevřu dveře, voda zmizí, zavřu dveře, voda bum bác?). To jen aby jste věděli, že tohle vidět fakt stojí za to. Další pecky nemá cenu psát, každá přebíjí jinou a dohromady to je fantazie. A žraloci? JOOOOO. Frajera spolkne jak hrací automaty polykaj prachy (úchylnější z Vás si zde dosadí třeba metaforu šlapky a spermatu). A sežere osobu jen proto, aby ji nakonec Steve "Ash" Sanders mohl v pořádku z něj vytáhnout. Tři jen proto, že v tom není Nico Cágů, a protože Not The Bees, What's In The Bag movie je u mě ultimátní top trash kult.

plakát

Big game (2010) (pořad) 

Daniel Negreanu. @SexyAjinka: "Co jim dalo právo se titulovat jako profesionální hráči pokru". Zřejmě vyhrávat statisíce dolarů ročně a být uznávaný ve skoro všech pokerových kruzích ženám nestačí.

plakát

Tři mušketýři (2011) odpad!

Pro koho se takové píčoviny vůbec točí? Možná že bych tomu i jednu švihnul za občasné Andersenovo procitnutí z lobotomie, ale to by mě ten film nesměl tak srát skoro celou stopáž. Nemám nic proti znásilnění klasiků, ale to by to nesmělo být tak dementně natočené, gaysky stylizované a aspoň nějaký vtip by se musel trefit. Milla by si měla konečně pořídit kozy, nebo začít uspokojovat Paulíčka jen mimo kameru a nelézt před ní. Ten by snad poté zase otevřel oči a dostal by se do "Death Race mode".

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

"Když spojíme tento dimenzovaný drát s Asgardskou cívkou a Unomokono kondenzátorem vznikné nám obří robovagína, ze které poté povstane nová brána, ve které nebude nic dávat smysl a ve které se každý se bude tvářit jako po mozkové mrtvici." - Major Samantha Carter

plakát

King Kong (2005) 

Výlet do hravé, podmanivé a pohádkové fantazie Petera Jacksona, ve které plní sny nejen sobě, ale i ostatním.

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

DaViD´82 : Challenge accepted.