Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (3 858)

plakát

Čínská čtvrť (1974) 

Zase jeden z filmů, který nejsem schopna (podle skvělého hodnocení) docenit. Nevtáhlo mě to, atmosféra šla mimo mě. Jack Nicolson byl ve své roli skvělý, o tom žádná a z konce je mi na zvracení, tam jsem konečně naplno cítila emoce. Ale to mi fakt nestačilo.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Žišmarjá, přes všechny výtky, které k tomu mám jsem strašně ráda, že vedle toho, co u nás vzniká jako na běžícím pásu, se dokáže objevit taky TOTO! Za všechny vypíchnu to, že tomu chyběl spád. 3,5*

plakát

Městečko Fortitude - Epizoda 2 (2015) (epizoda) 

Vůbec nepobírám, co se tam vlastně děje. Aspoň, že se tam objevil sympaťák Stanley Tucci. Jeho postava mi jako jedna z mála přijde duševně v pořádku.

plakát

Policajt v Beverly Hills (1984) 

Hmmm jo, bavila jsem se. Ale pořád jsem měla pocit, že tam něco chybí, něco je nedotažený, něco by mohlo být prostě lepší. No hnidopišství, co jinýho. Takovýhle filmy už se netočej, měli bysme si vážit každý dobrý akční krimi komedie. A tak ty 4* dám, i když i nich vlastně nejsem přesvědčená. 3,5*

plakát

Mladá dáma (2024) 

Po dodívání jsem poněkud rozpačitá, i když jsem asi nic víc, než předvídatelnou pohádku pro dospělý čekat nemohla. Nepřekvapí tam naprosto nic. Nedoporučuji klaustrofobikům. 2,5*

plakát

Městečko Fortitude - Epizoda 1 (2015) (epizoda) 

Pro mě je první díl Městečka Fortitude jedno velké nudné wtf. Asi i proto, že jsem čekala klasickou detektivku. A místo toho dostala wtf dialogy a situace, kde mi střídavě kmitalo obočí nahoru dolů.

plakát

Yellowstone - Season 2 (2019) (série) 

I druhá řada byla fajn, podívám se i na třetí, ale asi po nějaké pauze. Trochu se bojím, že nám na servírují zase to samý, přidaj jen dalšího záporáka. Protože vztahově se první a druhá řada motala furt v tom samým a už tady mě to chvílemi nudilo.

plakát

Yellowstone - Hříchy otců (2019) (epizoda) 

Krásnej konec Johnova táty... I druhá řada byla fajn, podívám se i na třetí, ale asi po nějaké pauze. Trochu se bojím, že nám na servírují zase to samý, přidaj jen dalšího záporáka. Protože vztahově se první a druhá řada motala furt v tom samým a už tady mě to chvílemi nudilo.

plakát

Yellowstone - V pondělí nepřátelé (2019) (epizoda) 

SPOILER!! Vzhledem k tomu, jaký důvody Jamie uvedl k tomu, že nikoho nemá, mi jeho znovu shledání s bývalou přítelkyní přijde směšný. // Scéna v krámě na pět hvězd. Beth je prostě hvězda.

plakát

Yellowstone - Za námi jen šeď (2019) (epizoda) 

Bratři Beckovi hrají ententýky a já jakožto detektiv amatér věřím, že nám právě Beth řekla, proč vlastně tak nenávidí Jamieho. Jsem zvědavá, co se nám strhne v dalším díle.

Ovládací panel
7 bodů