Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Ne, opravdu se asi nedá říct, že to byly Jimovy začátky a že se teprve hledal a hlavně hledal tu správnou míru šklebení, protahování slov, natřásání se a já nevím čeho ještě. Jeho Ace je prostě poděs a já se na ten film vždycky ráda podívám, taky hlavně díky nostalgii, protože jsme na to jako děcka čuměli furt. A prostě se u toho člověk fakt zasměje a ty hlášky má v hlavě pořád.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Jo, člověk se zasměje a ne že ne! ... Ale... ALE! Na mě je to zkrátka chvílemi fakt nechutný a ani Ace mi tu už nepřipadá jako takovej sympaťák. Ne, už to zkrátka není ono.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Nebudu zastírat, že pro mě tuhle romantickou komedii táhne nahoru přítomnost Marka Ruffala. Takže se na ni vždy ráda podívám.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Tahle podivná rodinka je už vlastně klasika. Já na ni oceňuji především nádhernou Morticiu v podání Anjelici Huston a Festera , kterého hraje úžasný Christopher Lloyd. Černý humor. Oukej. Bavím se.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Po zdařilé jedničce přichází fajn dvojka, která si drží laťku.

plakát

Adventní kalendář (2018) 

Celkem pěkný vánoční film. Očekávejte průměr, nic překvapivého, ale za to hooodně světýlek. ;) U mě byl trochu problém, že mi hlavní hrdinové nebyli moc sympatičtí a navíc jsem víc fandila tomu nepravému. No jo no... fakt hezkej úsměv.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Cornwallská záhada (1990) (epizoda) 

Tak si říkám, zda by nevinně odsouzený přijímal svůj osud bez toho, aniž by se pokusil dění zvrátit. Z toho jsem byla kapku rozpačitá. A to s tou milenkou jsem taky dost dobře nepochopila. 03/02