Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Skleněné peklo (1974) 

Ty brďo. 1974 a taková pecka. Jasně, dnes už tam člověk může vidět mouchy, protože film je v mnoha věcech už jinde, ale věřím, že ve své době seděli diváci v kině s pusou otevřenou až ke špičkám bot. I já v roce 2020 chvílemi seděla. :D Film, kde si fakt žádná postava nemůže být jistá. Film se spádem, napětím, skvělým hereckým obsazením... no zkrátka má fakt všechno a fakt zaujme i po 46!!! letech. Bravo.

plakát

Vánoce u našich - Konečně Vánoce (2019) (epizoda) 

Ááááá!! :D Ten konec je pěkná zrada. SPOILER!! Nicméně popravdě, já asi nemám moc favorita, kterýmu bych tam přála stát. /// Pátá * za finiš, díky tomu to nesklouzlo k něčemu moc patetickému.

plakát

Vánoce u našich - Intenzivní randění (2019) (epizoda) 

Steina mi bylo i trošku líto a zajíček? Palec hore!! Na parketu ty jiskry jen lítaly a to se mi fakt líbilo. :D (Přiznávám, že jsem si klub pak pustila ještě jednou.) Hele... i tak jsem ale ráda, že mám randění za sebou. :-) Na Johanně se mi děsně líbí, jak do všeho jde, i když to ještě před minutou stálo za prd. Za disco dávám 5* !

plakát

Zatímco jsi spal (1995) 

Ty jo, fakt se divím, že mě tohle tolik let míjelo. Měla jsem o tom povědomí, ale žádný zájem se podívat. A ještěže jsem to napravila. Opravdu milá romantika v jemném vánočním kabátku. Líbilo se mi to moc! /// 9.12.2020 Jelikož se dneska hodlám dívat v týdnu už potřetí (co to dávaj v televizi), tak zvyšuji hodnocení. :-) Asi je to můj oblíbený film nebo co.

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Hele, nevěřila bych tomu, ale tento film fakt doceňuju teprve teď, když jsem vdaná! A podotýkám, že zatím!!! :D šťastně. Připravte si kapesníky, tohle je prostě emocionální smršť.

plakát

Misfits: Zmetci - Série 1 (2009) (série) 

Po prvním dílu jsem si dala menší maraton a zkoukla hned celou první řadu. Baví mě to. Se vším. Se sprostýma slovama, všudypřítomným sexem, partou zmetků, lidmi které změnila či ovlivnila bouře. Baví mě i neokoukané tváře hlavních hrdinů. Postupem času se mi začali líbit všichni. Se Simonem to byla láska na první pohled. Záhy to byla Kelly, pak Alisha a Curtis a nakonec i Nathan, jehož chování je mnohdy na blití (pere se ve mně vědomí, že takový zmetky nemám ráda a každý vyprsknutí smíchem, který dokáže způsobit). No... jestli je tohle vzorek dnešních mladých lidí, tak potěš koště. Nicméně... hurá na další řadu! (27.2.2012)