Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Romeo a Julie na konci listopadu (1971) (TV film) 

O pozdní lásce, o sobectví a taky o naději. Úžasná dvojice Medřická-Höger ve velmi lidském filmu.

plakát

Blázniví bažanti (1971) 

Bažanti jsou moje srdcová záležitost. Já ty kluky ušatý prostě miluju!

plakát

Stvoření světa (1957) 

Plná palba. Líbilo se mi to dřív, líbí se mi to i dnes! Lidi... berte to s nadhledem a neremcejte.

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Ta pevná trojka Stiles - Mochrie - Brady jsou prostě úžasní! To jsou páni improvizátoři!! a naše odnože můžou jít jen plakat do kouta.

plakát

Princezna se zlatou hvězdou (1959) 

Tuto pohádku na svátky nikdy nevynechám. Princeznu Ladu jsem měla vždycky moc ráda, těšila jsem se hned na začátek na troje šaty... a vůbec... líbí se mi celá atmosféra této pohádky.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

(1.řada) Já bych to liskala po těch tlamách! Ať ty puberťáky, nebo "dospělý", kteří se kolem nich objevují. Mám slabost pro loosery a slabý jedince, takže mými oblíbenci se hned stali Sid, Cassie (s tím jejím -wow, okey, lovely, cool- a věčným úsměvem za který vše schovává), Chris (já se na ty věkový rozdíly prostě vždycky chytím)... ale pak jsem si je ve finále oblíbila všechny, i toho blbce Tonyho (kterej mě začal opravdu zajímat ve chvíli, kdy to zkoušel na Maxxieho). Sjela jsem to skoro nonstop (jedinej díl, kterej mě moc nebavil byl osmej)... a ten konec byl vážně dobrej. // 31.3. (2.řada) Už je to takovej návrat ke starým známým, i když moji hlavní oblíbenci se trochu změnili, teď to byli Chris, Sid, Tony, Maxxie. Rozjezd je hodně slušnej, docela masakr... ke konci to jde trochu dolů, nicméně pořád je to na velmi dobrý úrovni. Konec jsem čekala alespoň stejně dobrej jako u první řady a byla jsem trochu zklamaná. Teď se začínám těšit na další generaci i když nepochybuju, že mi tato první bude kapku chybět. // 16.4. (3 řada) S druhou generací odešla syrovost. Je celkově taková "líbivější" a děj se stává prostě seriálovým - nebo nevím, jak to líp popsat. Ale lhala bych, kdybych řekla, že jsem se nebavila. Co mě doopravdy iritovalo, byla postava mafiána - co to bylo za směšnou figurku, proboha? Taky mě moc nebavil milostný trojúhelník... a řešit to celou závěrečnou epizodu? Pro mě mírné zklamání. Oblíbenci: Thomas, Emily.

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Trošku mám s Mirandou problém, protože někdy zajde až do krajností a já se jen se zmrzlým úsměvem koukám na obrazovku. Ale jelikož se při sledování toho seriálu většinou řehtám na celej pokoj jako idiot, tak nemůžu jinak, než dát vysoký hodnocení. Btw: Tom Ellis alias Gary je... vrrrr! (22.3. Po první řadě musím jít do plnejch.)

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Tak jasně že zestárli :) a já, pitomec, si na to musela chvíli zvykat. Ale je to jak návrat starý lásky! Díky za nový díly!

plakát

Jesus Christ Superstar (1973) 

Nejsem na muzikály, ale tohle je výborné. Skvělý Jidáš, skvělá hudba.

plakát

Gumídci (1985) (seriál) 

No nemůžu jinak než za pět! Gumídkovská parta (ještě dnes někdy v hospodě vzpomínáme na jejich jména - Babča, Brůča, Brumla, Bára jsou ještě v pohodě, ale na Bíďu mám vždycky problém si vzpomenout), kníže Igor (nevím, proč vždycky říkáme Ignor :D) a samozřejmě Stoupa a tupouni :) často jsme si hrávali, že máme hopsinkovou šťávu a vůbec. Pěkný vzpomínky.