Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Virgin River - Oheň a déšť (2022) (epizoda) 

Snažím se pro Cassandru najít špetku pochopení, ale asi mi nějaký záhyb v mozku schází. Možná kdyby byl Mark jedináček, tak bych se na její situaci koukala jinak, ale tohle mi prostě přijde zvrácený. Jinak jedeme dál ve zběsilém tempu (na Virgin River), tahle řada se rozhodla diváka rozhodně nenudit. ;) Btw: Jestli se tu najdou nějací rybáři, proč Vernon stál při rybaření prakticky po pás ve vodě? Má to nějaký význam?

plakát

Virgin River - Slavnost (2022) (epizoda) 

Po merendě, pikniku a dřevorubeckých hrách, tu máme renesanční slavnost a mě tedy bavila hodně, i když bych klidně vynechala Jackovu posttraumatickou poruchu (vím, že se to v minulých řadách nevyřešilo, ale je to prostě jen recyklace předchozího). Lizzie jde do všeho jak je vidno naplno, tak uvidíme, čeho se dočká. 4,5*

plakát

Virgin River - Nouzové volání (2022) (epizoda) 

No copak si od tohoto může dát člověk pauzu?! :D Chudák Jack nemá na matky svých (u některých možná) dětí úplně šťastnou ruku. Ale v tomhle má Mel prostě pravdu a měl by to risknout.

plakát

Virgin River - Je to vážné (2022) (epizoda) 

Žišmarjá, to je drámo. ;) Charmaine je na scéně sotva dvě minuty a mně se zase vaří krev. Řeknu vám, že tu situaci jakou mají mezi sebou s Jackem jim vůbec, ale vůbec nezávidím. A popravdě si myslím, že z ní scénáristé (ve dvacáté řadě, až konečně porodí) vybruslí tak, že naši milou Charmaine pošlou čuchat kytky zespodu a Jack a Mel budou trojnásobní rodiče. Pardon, vím, že jsem cynická, ale na dvojdomek to nevidím. Oproti tomu s Muriel na scéně nemám žádný problém, protože... však víte. ;)

plakát

Virgin River - Večeře (2022) (epizoda) 

Nemůžu uvěřit tomu, že jsme u třetího dílu a furt to má tempo a směr. Mel dělá asi fakt blbou, když tvrdí, že si nevšimla, že po ní pan doktor Cameron pálí. Brady a Brie rozhodně nejsou můj nejoblíbenější pár, asi bych ji radši viděla s Mikem, ale chápu, že zvlášť ve scénářích táhnou hlavně "badboyové". Na to, co se vyklube z Dennyho,jsem zvědavá. Každopádně to prostředí, ve kterým se to odehrává, miluju. Nevím, zda bych tam chtěla žít, ale strávit tam pár měsíců každopádně.

plakát

Virgin River - Otec to přece ví nejlíp? (2022) (epizoda) 

Zatím se to tváří, že snad opustíme od schématu - pusťte si první a poslední díl a o nic nepřijdete. ;) Staré postavy pomalu ale jistě doplňují nové a já se bavím. Super.

plakát

Virgin River - Chci tě (2022) (epizoda) 

Ale jo. Slušný začátek. I když mě první pohled na Hope upřímně vyděsil. A Jack mě s*re už teď. :D

plakát

Tohle jsme my - Výlet (2016) (epizoda) 

Byla to sobeckost? Ten obrovskej strach jde pochopit, ale co by bylo nejlepší pro Randalla? Nicméně jak bylo řečeno. Stalo se a co teď? Hele s dalším dílem čekat fakt nemůžu! Jdu na to.

plakát

Tohle jsme my - Profesní den (2016) (epizoda) 

Ok, takže to už budu slzet u každýho dílu? No když to jinak nejde. Nebudu zastírat, že mě ta dokonalá nedokonalost trochu nedráždí. Každopádně jsem fakt zvědavá, co tam má tahle rodina dál. A to jsem si původně včera chtěla pustit jen JEDEN díl. :D

plakát

Tohle jsme my - Kyle (2016) (epizoda) 

Kate se krásnej hlas nemůže upřít. Jediný čemu jsem moc nevěřila byl Kevin, ale holt jsou dokonalí všichni tři. :D Díl byl trochu bolavej, tak to občas v životě chodí.