Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Doktorka Quinnová - Bludný kruh (1994) (epizoda) 

Tvl... KKK. Pokud vás tohle téma zajímá, dejte si knihu Ku-Klux-Klan: Tady bydlí láska. Víte, že KKK ještě existuje? Ano, je rok 2022! Jinak co se týče seriálu a obyvatel městečka... drsná trojka opět nezklame. Hnus. A Dorothy? Bože to je kráva nebeská. Je dobře, že tentokrát to nechodí okolo horký kaše, ale je to ukázáno na konkrétním osudu, ne jak u indiánů, kde se ty zvěrstva schovávají za jednoduchými zprávami o tom, co se stalo. I když je to pořád natočeno v kulisách rodinného seriálu. Silnej, hroznej a důležitej díl.

plakát

Doktorka Quinnová - Dárek k narozeninám (1993) (epizoda) 

I přes Jakeovo pochlastávání jsem se u tohoto dílu fakt bavila. :-) ,,Já vím, co se tu o mě povídá! Že jsem stará panna." - ,,Nikdo neříká, že jsi panna, mami!" Pátá * je za konec. Ten Sully se nezdá! ;)

plakát

Doktorka Quinnová - Nenadálá návštěva (1993) (epizoda) 

Stará paní Quinnová mě vážně bavila. Protivnost dětí byla na minimu. Scény s Robertem E. nejlepší - když si začal broukat při očekávání bolesti, protože tak to vždy dělal; když mluvil o dětech, které v jeho životě už nejsou. 4,5*

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Tak už vím, co na tom všichni mají. Rozhodujete se, zda se na to podívat? Jo.

plakát

Euforie - Snažím se dostat do nebe, než zavřou bránu (2022) (epizoda) 

První díl nejednoho diváka vystřelí z trenek. Frčí od první minuty a není tam hluchý místo. Konečně došlo na Feze a jeho minulost, musím se přiznat, že to, jak se k němu a babi dostal Ashtray mi lámalo srdce. Každopádně chápu, proč je Fez oblíbená postava, i když je to zasr*nej dealer. A konec a psychouš Nate? Nebudu zastírat... užila jsem si to.

plakát

Valeria - Odraz (2021) (epizoda) 

Super zakončení. Kde je další řada?? Bruno nám tam asi udělá hezký fičák. Netradiční vyprávění, Vánoce, u rozhovoru s číšníkem jsem se pobavila, co víc si přát?

plakát

Nemocnice na kraji města - Série 2 (1981) (série) 

Druhá série krásně navazuje na tu první a události v ní gradují. Máme tu nové postavy, které zapadají tak, jako by tam byly odjakživa. Skvělé pokračování, neztrácí to dech.

plakát

Nemocnice na kraji města - Odečítání (1981) (epizoda) 

No co dodat. Jdu vyhodit poplakaný kapesníky. Přiznávám, že u výstupu Pepy Dvořáka mi úplně zatrnulo a byla jsem pyšná na tu jeho ženu, že mu dala! Karel se ukázal jako řádnej chcípák a je přesnětam a u koho má být. Jen Králová a Peterka... to tam bylo děsně našroubovaný.  Ale vše odpouštím... závěr na schodech... páreskceláns!

plakát

Nemocnice na kraji města - Procento hnisavých komplikací (1981) (epizoda) 

Jednou srab a křivák, vždycky srab a křivák. U přemítání nad tím, jestli mi přijde horší Sova mladší nebo stará Jáchymová se na scéně opět objevil Gregory a hned jsme měli vítěze! Na konci jsem si poplakala. No citová ždímačka. Moc dobré to je!