Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Z archivu Sherlocka Holmese - Modrá karbunkule (1984) (epizoda) 

Vánoční díl! Já miluju vánoční díly. A tady to mělo zkrátka kouzlo. Hudební podkres, výzdoba, krásný detaily jako zabalené balíčky a Watson držící jmelí. Případ příjemně plynul, bylo nad čím se pousmát, celé to bylo příjemně odlehčené (na to jakým intrem to začalo). Skvělý Jeremy Brett. 4,5*

plakát

Agatha Christie's Poirot - Viděla jsem vraždu (2010) (epizoda) 

Suchet + Wanamaker + Halloween. Za mě tam ani ta vražda být nemusí, já chrochtám blahem. Počáteční strašidelnou dětskou párty miluju. Skvělá atmosféra.

plakát

Aladin (2019) 

Mně se to moc líbilo. Ten, kdo navrhl Willa Smithe do role džina měl v nose. Je zábavný a má velké charisma. Dějově to od animované verze trochu odlišili, ale písničky si nechali a udělali dobře, pořád při nich mám husinu. Celkově výrazný, barevný, pohádkový vizuál byl krásný.

plakát

Lucifer - Pozor, vyzrazení! (2020) (epizoda) 

Předvídatelné, dialogy občas tak trapný, až to mlátí dveřma, herecký výkony jak ze soap opery. ALE!! Konečně to baví od začátku do konce. Škoda, že si člověk musí počkat až na ten osmej díl. A Maze už pošlete do řitě... Pane bože... A Chloe ať vezme s sebou.

plakát

V síti (2020) 

Po dodívání je mi úzko a chce se mi brečet pro všechny ty děti, které si tímhle prochází, třeba právě teď v této chvíli. Tohle nejde pochopit, mozek mi to prostě nebere. Před celým štábem a zejména třema herečkama nezbývá než smeknout klobouk, protože to natáčení muselo být opravdu náročný, stejně tak potom konfrontace. Dávám plné hodnocení, protože i kdyby měl ten dokument pomoci třeba jen jednomu dítěti, mělo to smysl. Díky za něj.

plakát

Normální lidi - Epizoda 7 (2020) (epizoda) 

Conelle a jeho zpátečky, neschopnost říkat věci narovinu, aby neztratil tvář a hlavně ten strach mít nad někým moc. Na pěst. :D