Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Normální lidi - Epizoda 5 (2020) (epizoda) 

Je zajímavý vidět i něco z toho, co autorka v knize odbyla -> o x týdnů, měsíců později. Na druhou stranu by to tím střihem dostalo úplně jiný tempo. Možná by to tomu svědčilo víc.

plakát

Normální lidi - Epizoda 1 (2020) (epizoda) 

Nebyla jsem si jistá, zda si seriál pustit pár hodin po dočtení knihy, ale jo, je to dobrej nápad. :D Je zvláštní koukat na ten samej příběh, s mnohdy na chlup stejnými rozhovory, který jste si ještě nedávno představovali v hlavě s jinými hrdiny. Baví mě to a jen by mě zajímalo, jak to působí na lidi, kteří knihu nečetli a jestli je pro takovýho diváka ten pilot vlastně zajímavej. Marianne jsem si teda představovala úplně jinak, ale tato herečka mi k ní taky sedí. I když mi přijde na tu postavu až moc krásná. ;)

plakát

Vánoce u našich - Série 1 (2019) (série) 

19.12.2019 Tohle se mi vážně moc líbilo. Bylo to pěkně natočené, vtipné, se sympatickou hlavní hrdinkou. Johanne otevřela svoje srdce a nabídla nám milou, občas bolestnou, ale taky inspirativní podívanou. Hned bych si dala další řadu. Btw: Jdu ještě jednou skouknou disco! :D 4,5*

plakát

Vánoce u našich - Série 2 (2020) (série) 

Na druhou sérii jsem se těšila víc, jak na Štědrý den. :D A proto jsem fakt ráda, že mě nezklamala. Smála jsem se , srdce mi praskalo pod tíhou romantiky a to se mi už sakra dlouho nestalo. Milion hvězdiček z pěti.

plakát

Vánoce u našich - Dokonalé rande (2020) (epizoda) 

A to jsem si myslela, že je má romantická duše už úplně vyčpělá. A ona se mi tu zatím tetelí blahem, jako by mi bylo znovu patnáct! Aneb kušuj ze záběru Knute!!!