Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Virgin River - Druhá šance (2023) (epizoda) 

Nějakou chvíli mi to trvalo, ale dnes jsem dostala velkou chuť se vrátit do Virgin river. A je to super. Prostředí je tu velká devíza a tvůrci to moc dobře ví, takže nám hned z kraje servírují pastvu pro oči. Dějově se občas nechytám, protože jsem samozřejmě všechno zapomněla. Ale já se chytnu. Dramata už dostala svůj základ a věřím, že se máme na co těšit.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Asi jsem po všech kladných ohlasech čekala víc. Není to špatný film, ale podruhé ho vidět nemusím.

plakát

Akta X - Série 4 (1996) (série) 

SPOILER!! Hele, pokud k Mulderovi nepřidají ještě aspoň jednoho věřícího, tak další řadu nejspíš nedám. Ona frustrace z toho, že se nic nikam nehýbe a vše je na jedno brdo, plus rakovinou prolezlá Scully není moc zábavné kombo.

plakát

Akta X - Getsemani (1997) (epizoda) 

Rakovina Scully mě nejen nebaví, ale už mě začíná i štvát. Navíc... to jak pečlivě šroubuje vyprávění do vzletných vět, snažíc se udržet napětí mi přišlo spíš k smíchu. Mulder je hromádka neštěstí, jeho charisma a vtip jsou kdesi ztracený. A jelikož je ještě stopadesát milionů sérií, tak jako divák nepociťuji ani špetku napětí a bohužel ani patřičnou zvědavost.

plakát

Dokážeš udržet tajemství? (2019) 

Klasická předvídatelná přecukrovaná romantika, s úsměvnými i trapnými momenty. Já měla problém s hlavní hrdinkou, ke které jsem nějak nemohla najít sympatie. Muž jejího srdce mě taky nijak zvlášť nezaujal. A to je holt blbý. Aspoň že to mělo sympatickou hodinu a půl. 2,5*

plakát

Akta X - Démoni (1997) (epizoda) 

Závěr věci? Díl pro díl. Možná něco je pravda a možná je všechno lež.

plakát

Akta X - Elegie (1997) (epizoda) 

Ubrečená linka se Scully mě spíš rozčiluje, než jakýmkoli způsobem baví/zajímá. Konec/motiv jsem asi spíš nepochopila.

plakát

Akta X - Nulový součet (1997) (epizoda) 

Skinner tu má své sólo, moc nechápu, proč všechno neřekl Mulderovi vzhledem k pohnutkám, které ho k tomu vedly. Protože si jsem celkem jistá, že Mulder by udělal to samý.

plakát

Akta X - Malé ryby (1997) (epizoda) 

U prvního sranda dílu jsem se moc nechytala, ale tohle mě bavilo. ,, Který z vás to napsal?" - ,, Já, pane." - ,,Napsal jste FBI špatně." - ,, Překlep." - ,, Dvakrát."

plakát

Akta X - Synchronie (1997) (epizoda) 

Spoiler!! Třicet minut trvá Mulderovi, než vysloví to, co divák ví od začátku. Přitom koukáte na ženskou s šíleným pohledem a fandíte záporákovi, protože tušíte, že se vraždit do minulosti nevydal jen tak z hecu. 2,5*