Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Mezi živly (2023) 

Moje téměř pětiletá dcera ten film naprosto miluje. Takže jsem ho viděla už aspoň... no... pocitově milionkrát. A je vážně fajn. Vizuálně nádherný, příběhově předvídatelný, ale fajn.

plakát

Bažina - Epizoda 3 (2019) (epizoda) 

Přijel otec/ tchán trochu rozvířit vody. A vody čeří i další postavy. Ale nalijme si čistého vína, dějový posun cca tři kroky doleva. Nechci říct, že je to špatné, člověka rozhodně zajímá, o co tam jde, ale tempo je vážně pomalé. A to někdo ocení víc, někdo míň. 3,5* Btw: Piotr je fakt nesympatická postava.

plakát

Bažina - Epizoda 2 (2019) (epizoda) 

Táhne se to pomalu dál jako žvejka. Mrtvol je tam přehršel.

plakát

Bažina - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Neurazí, nenadchne. Nicméně to člověku nedává pocit, že by to měl po prvním díle vzdát a kouknout po něčem lepším. Uvidíme.

plakát

Čínská čtvrť (1974) 

Zase jeden z filmů, který nejsem schopna (podle skvělého hodnocení) docenit. Nevtáhlo mě to, atmosféra šla mimo mě. Jack Nicolson byl ve své roli skvělý, o tom žádná a z konce je mi na zvracení, tam jsem konečně naplno cítila emoce. Ale to mi fakt nestačilo.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Žišmarjá, přes všechny výtky, které k tomu mám jsem strašně ráda, že vedle toho, co u nás vzniká jako na běžícím pásu, se dokáže objevit taky TOTO! Za všechny vypíchnu to, že tomu chyběl spád. 3,5*

plakát

Městečko Fortitude - Epizoda 2 (2015) (epizoda) 

Vůbec nepobírám, co se tam vlastně děje. Aspoň, že se tam objevil sympaťák Stanley Tucci. Jeho postava mi jako jedna z mála přijde duševně v pořádku.

plakát

Policajt v Beverly Hills (1984) 

Hmmm jo, bavila jsem se. Ale pořád jsem měla pocit, že tam něco chybí, něco je nedotažený, něco by mohlo být prostě lepší. No hnidopišství, co jinýho. Takovýhle filmy už se netočej, měli bysme si vážit každý dobrý akční krimi komedie. A tak ty 4* dám, i když i nich vlastně nejsem přesvědčená. 3,5*