Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Zdravotní sestra - Noční (2023) (epizoda) 

Christina se nám rozhodne během jednoho večera vyvraždit půlku nemocnice a to se jí stane osudným. U Pernille se bohužel vracíme k tupým pohledům a pomalému kroku. Takže asi nejvíc se mi z celého dílu líbilo závěrečné setkání.

plakát

Zdravotní sestra - Tým snů (2023) (epizoda) 

Občas nějaká scéna vyznívá trochu směšně, i když by neměla. A hlavní hrdinka tomu moc nepomáhá. To, že se to odehrává v roce 2015 a léky jsou v té nemocnici prakticky volně dostupný jako bonbóny  a nikdo se po tom, že se ztrácejí nepídí, je zarážející. Stejně tak fakt, že se Christina všechny ty lži nesnaží ani moc skrývat a všichni dělaj, že jsou slepí.

plakát

Zdravotní sestra - Boj o přežití (2023) (epizoda) 

První díl mě zaujal i když mám výhrady. Má to dobrou atmosféru. Pernille v podání Fanny Louise Bernth mi není dvakrát sympatická. Občas je to s těma zkoumavýma pohledama a pomalým krokem přehnaný. Josephine Park alias Christina má teda úplně jinou energii. A scéna lékaře a pozůstalého bratra mi přišla šílená - tomu fakt věřil? Teď myslím toho lékaře, že to řekl takhle na rovinu. K těm lékům by se dostal jak?

plakát

Bobovy burgery - Pekelná pohostinnost (2011) (epizoda) 

Linda je moje oblíbená postava a tak jsem ráda vždycky, když dostane dost prostoru. Ale linka s Teddym tu pro mě byla už za hranou toho, čemu se směju.