Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Všechny série na plný počet nebyly, ale zbytečně se v tom nepitvejme..."A teď vás rybky ňamky zbaštím."

Liga gentlemanů

Liga gentlemanů (1999)

Hodnotím po dvou sériích, ke třetí jsem se ještě nedostala. První řada je fakt masakrózní, dala jsem ji najednou (nemožné se odtrhnout) a skončila s příšerně vykřeněným výrazem na tváři. Po hodně dlouhé době první seriál, který mě bavil.

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Viděla jsem všechny série ST, ale tahle je jediná, kterou si opravdu užívám a opakovaně se k ní vracím.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Seriál, který mě provázel celým dětstvím a ráda se na něho kouknu i dnes. Obzvláště na 37:)

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Konečně zhlédnuto v originálním znění. Trapný český dabing seriál pohřbil. Herecká ekipa je neuvěřitelná, obzvláště Andrew Sachs ("Manuel will show you to your rooms - if you're lucky."). Nejoblíbenější díl: Communication Problems

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Dokonalé obsazení všech postav, z nichž je nemožné vybrat tu nejoblíbenější (vedlejším postavám však kralují plukovník Flagg a Igor: Hrášek nebo mrkev, pane? Hawkeye: To je jedno! Igor: To je dobře, protože nevím, co je co.). Excelentní dabing. Některé epizody jsou samozřejmě slabší, ale z celkového pohledu je pro mě MASH jednoznačně nejlepší seriál všech dob. Pár hlášek za všechny: při promítání: Klingere nemáme jiný film? Jeden naučný, Plísňové choroby nohou./ Radar pacientovi: Hele, když musíš stejně čekat, nechceš se podívat na naši sbírku švábů? Trvá dvě hodiny, ale stojí za vidění./ Winchester: Klingere, nemám právě nic na práci a ty mě v tom rušíš!/ Mulcahymu před závodem: Otče, musíte vyhrát, někteří na vás vsadili své celoživotní úspory. No, to mě tedy uklidnilo...To je poprvé, co někoho vidím přiběhnout pátého v závodě dvou mužů./ při scrabblu: Henry, jsi na řadě. Blake: Končím, co mám dělat s X a ZIKM?!/Margaret: Neměla bych vám to říkat, ale Frank Burns, to je zázrak bez rtů.