Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Legenda mezi seriály, netřeba představovat, ale poslední série ztratily už ten svůj náboj. Simpsonovi budou žít věčně.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

1. série 95%. Druhá cca 90%. Seriál mně naprosto dostal a kdo se jednou koukne, tak ho to většinou nepustí. Hoodně dobrý scénář pro každý díl. A na konci se stane vždy něco co vyvolá " Ať už je další díl!". Nějakým způsobem mě to strašne baví. A Ian Somerhalder je úžasný herec. EDIT: 3 Série si opět drží svou laťku, 90%, čekání na 4 sérii. 7/8/12

Dr. House

Dr. House (2004)

Nejlepší seriál s prostředí nemocnice. Hugh Laurie jako Dr.House je neskutečně dobrá postava, vtipná, charismatická. Co dodat.

Sherlock

Sherlock (2010)

Tak fantastický seriál jsem dlouho neviděl. BBC opravdu vstoupila na tenký led, toto mohlo dopadnout jakkoliv. A dopadlo to tak, že netrpělivě čekám na další řadu. A teď zpátky k Sherlockovi. Tak dokonale promyšlené, napínavé a Sherlock, jako záliba ve vraždách a mobilech. Odhadnout člověka podle prvního pohledu?:). Děsivé, ale šíleně dobrý nápad. Kdo neuvidí neví. 3. díl zaručeně nejlepší. Nebál bych se tomu dát 100% podle mně nejlepší seriál co se objevil.

Spartakus

Spartakus (2010)

Fantazie co se týče zpracování scénáře a práce se zpomalenými efekty. Pro hektolitry krve se tady nechodí moc daleko. Ale pro svoji zvyšující se brutalitu se to stalo zklamáním a konec sledování. Tvůrci se možná snaží zobrazit, jak to asi bylo, ale čeho je moc toho je moc.

Sabrina - mladá čarodějnice

Sabrina - mladá čarodějnice (1996)

Miluji tento seriál. Tety se Sailemem byly geniální, sice se seriál točil, každým dílem o jiné capině, ale to vůbec nevadí, mě to strašně bavilo. 80%.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Chytit a nepustit. Fantastický děj, který je docela nečitelný, když tam jsou zamotané politické pletichařiny. Absolutně famózní casting herců ti tam sedí, jak facka na tvář. S napětím čekám, co se bude dít v každém dalším díle. Jeden z nejlepších seriálu současnosti. 95%

Tajemství kruhu

Tajemství kruhu (2011)

Pilot a první poznatky. Budeme tu mít další Vampire Diaries akorát že s čarodějkami ( eště přijít upíři a je to hotové). Milí herci nenáročný děj, dobrý seriál na odpočinek. Pilot se mi líbil, uvidíme co si pro nás scénáristé vymyslí dále. 75% ( Pilot). Doplním po první sérii.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Kolikrát jsem tento boží seriál viděl a pokaždé jsem se stejně bavil, nikdy míň. Absolutní legenda mezi seriály.