Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (345)

plakát

Gándhí (1982) 

Mám rád takové životopisné filmy jako například Poslední Císař a Kundun, ale Gándhí mě z těchto filmů bavil nejméně. Zaprvé byl příliš dlouhý a byl místy velice nudný. Jinak velice zajímavý a řekl bych i podrobný životopisný film. Alespoň jsem se něco naučil z historie.

plakát

Zombieland (2009) 

Tenhle film je můj nejoblíbenější horor. Ostatním hororům se taky vysměju, ale tady je to účel!

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Tak vidět The Rocka a Vina Diesela v jednom filmu to byl vždy můj sen. To, že se v tom filmu budou ještě mlátit? To se prostě povedlo. Vynikající, nemám co dodat, snad jen to, že jde o nejlepší díl z celé série.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

I když jsem fanda těhle chlápků tak jsem spíše zklamán. Podle mě to bylo málo vtipné, tím nemyslím, že se mi to nelíbilo právě naopak, bavil jsem se dobře, ale čekal jsem to lepší. Jinak postava Paula fakt nemá chybu, byl super!

plakát

Věčný žid (1940) 

Těžké hodnocení to je jasné, ale proč? Hodnotit tu dokument, komedii nebo šílenou německou propagandu? Jako komedie je to výborné, jako dokument strašné, ale jako propaganda? Já se prostě hrozně smál. Jak tomuhle mohli němci věřit? Za každý druhým slovem jen slyšíte:"Za všechno můžou židi, jsou to démoni, přetvařují se, jsou horší než potkani." A ty rafinované slovní obraty tam. No prostě směšné a přece jen neuvěřitelné až k pláči!

plakát

Život v jednom dni (2011) 

Super nápad, super zpracování, hodně jsem se pobavil a někdy i dojal, ale jako celek mě to moc neuchvátilo. Bohužel. I když jde o mimořádný projekt, nic tak úžasného to není. Nicméně za shlédnutí to určitě stojí!

plakát

Život po životě (2010) 

Hrozně nudný film, který v podstatě vůbec nic neřeší. Matt Damon mi do té role vůbec nesedl, nehledě na ty zápletky tam (HRŮZA). Clint Eastwood k tomu složil tak trapnou hudbu až to hezké nebylo. Jedno velké zklamání, nic víc. Na tom filmu je snad dobrá hned první scéna - tsunami na Indonesii. Jinak slabota, mám chuť ubrat další hvězdu!

plakát

Bitva o Británii (1969) 

Je to výborný film, ale z pohledu tehdejší doby. Dnes už je to takové bez emocí a atmosféry. Musím, ale uznat, že záběry jsou na tehdejší dobu vynikající.