Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Velká ryba

Velká ryba (2003)

Za poslední dobu jediný film co ve mne dost zanechal. Skvělé! A nebudu šetřit chválou na Tima Burtona. Dojemné chvilky s kouzelnou atmosférou a samozřejmě oblíbení herci: Ewan MacGregor, nádherná Helenka Bonham Carter a další. Tleskám!!! Nádherný film, který zahřeje na srdíčku. A nezapomenutelné scénky na konci filmu. Kdyby bylo šest hvězdiček tak dám šest! Jeden z oblíbených. A rád se podívam znova, protože ten film za to stojí.

JFK

JFK (1991)

Zatraceně dobře natočený film. Už dlouho jsem nekoukal na takto napínavý thriller, i když má více jak 3 hodiny, nepřestal jsem se soustředit. Mám rád podobné snímky, které se zabývají touto tématikou (alternativou je například Zodiac a Seven), důležité je především to, že je to natočené podle skutečné události. Vážně jsem překvapen kolik jsem se z tohoto filmu dozvěděl. Sám jsem zvědav jestli se vážně odtajní dokumenty roku 2029. V podstatě si nemám nač stěžovat. Skvělé výkony především Costnera a T.L. Jonese. Za mě jasných pět hvězd!

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Výborný, výborný, výborný letos to byl jediný film, kterému jsem fandil! Byl to můj první film od Tarantina, který jsem viděl. Ano, musel jsem ho vidět až podruhé abych zjistil co je to za skvost, ale i tak považuju doposud za jeho nejlepší film. Humor, který je zde pojat, mě dostal! Hitler, který chce žvýkačku, Goebles, který po pochvale od Adolfa začne vzlykat. Výborné! Do toho správný "řízek" Hugo Stiglitz a pan herec Christoph Waltz (klaním se jeho výkonu) v čele se skvělým Bradem Pittem. Ano, pro mě je tento film hit!

Počátek

Počátek (2010)

Tento film jsem si oblíbil již před lety a dnes po třetím shlédnutí musím říct, že je to fakt milník kinematografie. Tenhle trhák má vlastně úplně všechno co si od filmu představuji. Výborný scénář, skvělou Zimmerovu hudbu, kameru, skvělé herce, drtivé napětí, sem tam vtip, trochu romantiky a strhující akce. Závěr kde si může každý domyslet co se asi stalo. Spadne - nespadne? Kéž bych tomu mohl dát víc než pět hvězd. Pro mě jeden z TOP10 filmů.