Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (21)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Už se mi dlouho nestalo, abych i po litru piva, chtěl vypnout film, protože se nedalo poslouchat ty bláboly, co nědko vyblil na papír, zvaný scénář. Dialogy s.ačka, nejsou vtipné, ikdyž být chtějí. Nikdo se tam ani nesnaží hrát. ten Film je ztráta vašeho času.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

U tohohle seriálu se prostě vůbec nenudím a přitom se moc děj neposouvá. Nějakým, pro mě záhadným způsobem, je to o hodně sakra lepší, než epizody 1,2,3,7,8,9. To samé platí pro Bad Batch.

plakát

Star Wars: Klonové války (2008) (seriál) 

1-5 série se dá v klidu přeskákat. 6. série už mnohem lepší. 7. nejlepší. Nejlepší díly jsou s Maulem, Bad Batch a Order 66

plakát

Rakeťák (2022) 

fakt dobré sci-fi

plakát

Ztracené město (2022) 

Z filmu je vidět, že se snaží být chytře vtipný, ale nevyjde mu to ani v jednom případě.

plakát

Army of One (2019) 

Tuhle blbinu psali tři lidi :-D :-D. No do béčka to má daleko.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Film nabitý známými herci. Takže drahý. Závěr byl boží a typicky Tarantinovský, ale první dvě hodiny jsou nuda a úplně zbytečné.

plakát

John Wick 3 (2019) 

boží! A dokonce jsem se přistihl, že JW na konci i fandím.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

já se nudil až na útěk z planety. pak jsem se zase nudil, protože se překvapení nekonalo. Doufám že ve třetím dílu promethea nedoletí na planetu Jamese Camerona z dvojky vetřelce, protože tomu tak všechno krásně nahrává.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

To, že je film podle komiksu, je děsně zavádějící, protože tomu tak není. Jediné co mají komiks a film společné je starý Wolverine. Nicméně film je prostě a jednoduše dobrý a brutální. Sekaj tam ty nepřátele jak sekačka trávník.