Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (40)

plakát

Warrior (2011) 

Už od začátku jsem nějak tušil jak to asi všechno dopadne ale konec mě fakt dostal.Jednoznačně jsem pro film roku, ale to se asi nestane, protože po většinu případů to vyhrala nějaká debilovina.P:S Hardyho mi bylo fakt líto. 5*

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Až na pár trapných momentu a konci který bych ohodnotil slovy tata mama Yatesovi po šiši bum to byl v celku závěr jak se patří. 3D effekt byl podle mě opravdu odbytý připadalo mi že tam snad ani není. Bitva o Bradavice to sice zachránila i když od ní bylo očekáváno víc ale těch 5* s odřenýma ušima si to aji zaslouží.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Dávalo mi to asi takový smysl jako Scott Pilgrim proti zbytku světa. V tomto případě jsem se aspon nenudil. Nápad byl opravdu originálni. Akce a podivný scénář to nakonec zachrálnili 75%

plakát

Wanted (2008) 

Na povrch film vypadá opravdu dobře.Od začátku do konce jsem se nenudil to jo, ale když se podívám pod povrch a vidím všechny ty šílenosti jako třeba zahýbání kulky, lázně v doupěti zabijáků, myši na hodinky, přeskakování s baráku na barák, určování cílů podle tkalcovského stavu a konečné střílení z ostřelovačky přes celé město z pohodlí svého domova. Prostě toho bylo moc, ale na film se i přes to všechno dobře dívá takže za slabší 4*(60%)

plakát

Silent Hill (2006) 

Silent hill nemá sice moc scén kde bych se lekl, ale tento nedostatek vyvažuje temná atmosféra a zajímavý příběh.

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

První díl jsem sice neviděl, ale za těch pár momentu ve filmu jsem se lekl docela často. Takže za lekačky jdu i do těch 4*.

plakát

21 gramů (2003) 

Už jistá zamotanost na začátku filmu mi připomínalo mé oblíbené Memento. Po pár scénách už mi došlo o co ve filmu vlastně jde, takže jsem už jen čekal než to všechno dojde ke konci.Bohužel, ale v právě ten moment začíná být film na mě už moc dlouhý a režisér se snaží vkládat moc času do toho jak se Sean Penn a Naomi Watts zbližují i po této skutečnosti dávám za 5* , ale kdyby byl film delší ještě tak o 10 min. tak už bych šel do těch 4*.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Film ani na chvíli nestrácí tempo. Jen v pár momentech je to opravdu přehnané, ale jinak za 4*

plakát

Osudový dotek (2004) 

K těch 5* mi chybí pár maličkostí jako je např. Za prvé filmové obsazení. Na tu hlavní roli by mi opravdu sedl víc Josh Hartnett. A za druhé se mi zdá že režiséři neví co vlastně mají točit. Film pořád přeskakuje s temného trileru do dobrodružné fantasy potom do romantické komedie a pak zase zpátky.