Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (190)

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Z trojice filmu na motivy romanu Dennise Lehaneho (jeste Mystic River a Shutter Island) ten nejlepsi. Patrani po unesene 4-lete holcicce, jejiz matka je fetacka a tak moc ji to zas nezajima. Nektery veci holt nemuzou nikdy dopadnout dobre, zejmena pokud je na zaver na vyber jen ze 2 moznosti, z nichz kazda je spatna. Mozna by se daly vytknout drobne detaily (jako exekuce pedofila, ktera nikoho netrapi), ale jako celek je to skvelej film, kterej ve vas vyvola pocit, ze na predmesti Bostonu rozhodne zit nechcete a da vam namet k premysleni (spis intimnimu nez hodspodkymu rozebirani).

plakát

Jméno růže (1986) 

09/2010 - videno asi potreti, ale poprve po cca 15 letech, porad za 5 *, prestoze na knihu to nema ani omylem.

plakát

Poslední skaut (1991) 

08/2010 - videno asi po padesate :), s puvodnim dabignem s originalni VHS. Uz to neni takova jizda, ale porad skvely. Uklouznes, upadnes, holt spatnej tejden :)) Shane Black je proste buh. A to se pry da sehnat i originalni scenar, kterej konci trochu jinak.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Tak konecne Toy Story za 5*. Nejlepsi dil, peknej dojak kombinovanej s thrillerem a utekarskym filmem. Uz uvodni scena zachrany vlaku ze sparu Dr. Cunete, pak Ken & Barbie, spanelstina a asi nejsilneji pusobici spalovna. Proste parada.

plakát

Počátek (2010) 

Pro zacatek 5*, ale rozhodne nutne videt jeste jednou. V soucasne dobe je to na 4. miste v top filmech, a to teda ani nahodou. Film je to zajimavej, vyzaduje soustredeni, ale az na detaily je v nem vice mene vse jasne. (az ucelove na zaver). Vytky: po cca 20 minutach je jasny, jakej bude posledni zaber; The Prestige byl rozhodne emocialnejsi, po skonceni si clovek rekne - hm, chytry -, ale nejak ho osud postav nezajima

plakát

Nepohodlný (2005) 

Plnej pocet, prestoze kniha leCarreho je lepsi a prestoze to zavani levicackou propagandou.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Season 1-2 5* Season 3-4 4* Season 5 5* - hlavne kvuli zaverecnym schizo dilum

plakát

District 9 (2009) 

Moc pekny. Sharlto Copley naprosto uzasnej, libila se mi kamere. Uvodni dokumentarni cast me bavila vic, nez akcni druha polovina. Jedina vytka je k scenam kde je Wikus jako Iron Man. Par logickejch nesmyslu by se asi naslo (jak mohl vedet interviewovany chlapek o trech letech atd), ale zas tolik nevadi. Copak se asi stane za 3 roky? ;-)