Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (5)

Hilda Abrahamz (herečka)

23.01.2011

Tato herečka, vlastním jménem Hilda Astrid Abrahamz Navarro, se narodila 14. listopadu 1959. A jelikož její postava vzbuzuje velkou pozornost stala se v roce 1980 Miss Venezuela, také zastupovala Miss Word v Londýně a umístila se v Top 15 semifinalistek.Jako indiánka Maniňa Yerichana se stala nezapomenutelnout a tato role… (více)

Coraima Torres (herečka)

07.11.2010

Coraima Alejandra Torres Diaz se na televizních obrazovkách objevila již v devíti letech a je nejmladší ze čtyř dětí. Díky producentovi Luisi Albertovi Lamatovi zjistila, že se nejvíce hodí do telenovel, ale ze začátku v nich dostávala spíše vedlejší role, jako jsou DOBRÉ SRDCE nebo SKŘIVAN (1989) a GARDENIA (1990).Ale její… (více)

Osvaldo Ríos (herec)

07.11.2010

Osvaldo Rios, narozen ve znamení Štíra, je ze tří sourozenců Mildre, Osvalda Luise a Alexandra. I když ho zaujalo více povolání jako jsou např. manekýn a zpěvák tak se rozhodl i pro dráhu hereckou a i když začal hrát velice pozdě, až v jeho 28 letech určitě toho nemusí litovat. Jeho první telenovela byla ABIGAIL (1988), v roce… (více)

Juan Pablo Raba (herec)

28.08.2009

Juan Pablo nikdy nepřemýšlel o tom, že by se stal hercem, dříve vedl spíše kočovný život a procestoval spoustu zemí, mezi které patří i Argentina a Španělsko. Ještě na škole si přivydělával jako barman a později vedl si svojí vlastní restauraci, zkusil se věnovat reklamě, modelinku a po konkurzu na místo moderátora na Caracol,… (více)

Ana María Orozco (herečka)

28.08.2009

Rodiče Any Maríi jsou Luis Fernando Orozco a Carmenza Aristizabal. Ana má dvě sestry, jedna z nich je také herečka a jmenuje se Veronica a druhá sestra Julian se herectví vůbec nevěnuje protože zdědila vlohy spíše na cizí jazyky.Ve svém rodném městě Santa Fe de Bogota se seznámila se svým budoucím manželem a hereckým kolegou… (více)

Reklama