Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Dlouho jsem přemýšlela jaký komentář by nejlépe vystihl tenhle seriál, nechci sem psát jak mooc se mi líbily všechny série, to se stačí podívat na moje hodnocení. Musím uznat že na tu dobu ve které byl u nás vysílán ,to byl nejlepší koukatelný seriál. Postupem času mě trošku omrzela Pheobe asi hlavně tím jaké měla divné názory (scénář :-D). V té době k nám začaly také přicházet první telenovely a věřte mi, že bych ani jeden díl Přátel nevyměnila za celou telenovelu, a i po tolika letech má tenhle seriál krásné hodnocení a doufám že se na té špici udrží ještě hodně dlouho. Sice je někdy malinko ubíjející sledovat 6 přátel, kteří nejvíce svého života tráví v 1-2 bytech, respektive místnostech a jednom gauči kavárny ale na to pak okamžitě zapomenete když uslyšíte jejich nějakou vtipnou hlášku na život.A kolikrát jsem seriál viděla :-D? Všechny séride mám stažené v pc a pouštím si je každý večer před spaním, tak si to spočítejte :-D

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Když se podíváte na rok natočení tohodle seriálu a na jeho hodnocení tak je vám hned jasné že na tomhle filmu-seriálu něco je. Vojenští lékaři, kteří se snaží zachraňovat to co válka udělala na lidech a aby zůstali aspoň trošku normální a někdy si tu hrůzu nepřipouštěli a že tam nejsou dobrovolně (tedy někteří jako Margaret alias Šťabajzna a Frank neboli Kuní ksicht) se snaží si to něčím zpříjemnit a ikdyž se někdy svými legráckami, pošťuchování, prupovídkami dostanou do maléru, tím jací jsou skvělí lidé se jim z toho vždy podaří vyklouznout.

Ptáci v trní

Ptáci v trní (1983)

Velice krásný,romantický seriál,moc ráda jsem se na něj s mamkou koukala a vždycky jsme se těšily.Sice kde kněz se zamiluje do mladé slečny,kterou měl rád už jako malou holčinu,a musí se rozhodovat mezi ní a církví,který pak vlastně po letech zjistí že se nevzdal jen milované ženy ale i syna je pro něho velice bolestivé,a ikdyž je to trošičku klišé, tak já to tomuhle filmu velice ráda odpostím

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Šarmantní policista Booth a antropoložka Brennanová jsou výjmečná dvojice,on život bere a zdůvodňuje díky své víře v bohap a olicejními postupy a ona tím že je od malička bez rodičů tak všechny své city a život přebírá na to co zná což je antropologie. A v tomhle seriálu se oba od druhého naučí něco nového,že se život dá brát oběma způsoby a je jenom na nich jak se k tomu postaví.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Tak tenhle seriál mám ráda už spustu let,nejspíš už od té doby co přišel do Čech. dvě rodiny tak odlišné a musejí se zžít protože jejich rodiče se po pár dnech seznámení tajně vzali,a jejich povedené dětičky jim to samozřejmně moc neulehčují a když se do toho přidá bratranec Couďák je o vtím a humor postaráno :-D

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Mě se tenhle seriál moc líbil už jenom tím že to nebylo přehnané jako např. u Buffy, všude samí upíři. Ikdyž se to tady taky hemží démony a čaroději tak přece jenom mi tenhle seriál přišel lepší,asi tím že tam nebyla puberťácká Buffy,klasická americká blondýna co zachraňuje svět před bubáky :-D

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Velice dobře vymyšlený seriál,kde se prolíná minulost s přítomností,vždycky jsem u toho měla mrazení,a těšila jsem se jak se všichni po letech změnili,kdo vlastně spáchal zločin a do koho by to člověk vůbec neřekl.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Tak tenhle seriál se mi hodně zamlouval,tím jak ukázali proč synové jdou po duchách a démonech,co to zapříčinilo,proč jejich otec odešel.Jen mě mrzí že tenhle seriál dávají v tak nemožnou pozdní hodinu,nechápu proč.

Námořní vyšetřovací služba

Námořní vyšetřovací služba (2003)

Myslím že Jethro je hodně zajímavý šéf,z prostředí námořní kriminálky, se mi takový seriál hodně zamlouvá.A je pravda že JAG už ke konci byl spíš malinko nudnej a jsem moc ráda že natočili NCIS.Výborně.

Myšlenky zločince

Myšlenky zločince (2005)

Krásně vymyšleno,znalci posuzují nejprve člověka, který by mohl udělat něco takového a podle stop,povahy, rodinného zázemí, lidské mysli najdou pachatele.