Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (296)

plakát

Děda je lotr (2016) 

De Niro ve formě hláškuje po celej film! Jen si mohl nechat hipsterskou vizáž s vousama celou stopáž, bylo by to o něco stylovější.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Kdyby si hned poprvé řekli, že se jejich matky jsou Marthy, mohl být film o hodinu a půl kratší, což bych docela ocenil. Kdybych za to musel platit, tak bych si snad ty peníze vyprosil na zpět.

plakát

Matroš (2015) 

Nadchlo mě to ze začátku a už se mě to nadšení nepustilo. Vtipné. Stylové. Příběh, co baví a nakonec i překvapí. Ústřední geekovská trojice famózní. Soundtrack je snad ten nejlepší, co jsem v poslední době slyšel. Prosím víc takových filmů!

plakát

Ant-Man (2015) 

Ant-Man se opravdu snaží, ale jeho výchozí pozice mu to ani trošku neusnadňuje. Dostat do MCU novou postavu, na které může v budoucnu stavět, je sakra přetěžký úkol. Po všech peripetiích kolem filmu se určitě vytěžilo z filmu vše, co se dalo. Pro příznivce to může být málo, nezaujatým fanouškům to naopak může stačit. Já jen doufám, že se Marvelu, hlavně bratrům Rusooům, povede Ant-Mana zasadit do marvelovského univerza tak, jak si tato postava zaslouží. A je mi jedno, zda-li to bude v Občanské válce či v Infinity Wars, kde doufám postava Ant-Mana bude, hlavně ať má pořádně využitý potenciál. Když se ale tak zpětně podívám, tak se tento film poměrně vydařil, po všemožných aspektech. Od humoru, přes akci až po vizuální stránku. Myslím si, že postupem času, a hlavně po shlédnutí v originálním znění, ocením Ant-Mana ještě více. Prozatím si více jak 70 % nezaslouží, ale budu jedině rád, pokud budu moci své hodnocení v blízké budoucnosti změnit. Více zde: http://nafilmu.cz/2015/07/recenze-ant-man-2015-mravenci-muz-poprve/

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Mohl se s dvojkou Avengers popasovat režisér Joss Whedon o něco lépe? Nemyslím si. Whedon natočil film zejména pro fanoušky, kteří ho za to musí milovat ještě více. Ve filmu je téměř vše, co si každý zarytý komiksový fanda může přát. To ale neznanemá, že by si na své nepřišli i ostatní. Pokud dáte filmu šanci a půjdete na něj do kina, určitě neprohloupíte. Odnesete si skvělý filmový zážitek, který můžeme v klidu zařadit mezi nejlepší komiksové adaptace vůbec. Více na: http://nafilmu.cz/2015/04/recenze-avengers-age-of-ultron-2015-tymovka-superhrdinu-podruhe/

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Nerad hodnotím po pár dílech, ale lidi, dyť je to Saul Goodman! Kdo jiný si zaslouží plný počet než právě on?

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Měl jsem takové nutkání po konci filmu vstát a začít tleskat. Matthew Vaugh ví, jak na mě. Kingsman má vše, co si jen může divák přát!

plakát

Miluj souseda svého (2014) 

One man show Billa Murrayho? Ne! Two men show. Bill Murray a Jaeden Lieberher naprosto famozní! Jeho závěrečný proslov ve škole byl neskutečný.

plakát

Slídil (2014) 

Postupná proměna postavy Lou Blooma mě fascinovala. Výkon Jakea Gyllenhaala se mi velice líbil a byl pro mě překvapením. Po režijní a scénáristické stránce také bez výtek. Nevím přesně co, ale něco mi na Nightcrawlerovi prostě chybělo. Možná kdyby byl líp dotažen konec filmu, plné hodnocení by mu neuteklo.