Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Odstřelovač

Odstřelovač (2007)

tenhle film jsem viděla už asi pětkrát, a klidně se na něj podívám zas. Prostě se mi líbí. Hezký akční scény, jsou tedy i momenty, kdy si řeknete "no to určitě". I děj byl pro mně nepředvídatelný, Mark Wahlberg s Kate Mara k sobě pasujo. Až na ten konec, moc podařený film.

Znovu 17

Znovu 17 (2009)

Zac Efron je můj oblíbený herec (a nestydím se za to :-)), takže jsem se na tenhle film opravdu těšila a bylo na co. Už dlouho jsem se u filmu tak nezasmála, a to je přesně to, co od komedie očekávám. Super ;)

Rychle a zběsile 2

Rychle a zběsile 2 (2003)

Ano, jednička byla super, ale něco mě pořád táhne ke dvojce (velkou zásluhu na tom má Tyrese). Mě se to líbilo, miluju auta a rychlost a oboje tam bylo. I když v posledním díle má u mě dvojka velkou konkurenci.

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Máte depresi? Nic vám nevychází? Puste si Bridget. Moje dokonalé antidepresivum. Brilantní komedie o třicátnici, která je tak trochu smolařka. Zaručuju vám, že po deseti minutách na svoje trápení zapomenete a ženská část publika bude usínat s nadějí, že jejich Mark Darcy čeká za rohem ;-)

Iron Man

Iron Man (2008)

Další z kolekce komiksů převedených na plátno. Nutno říct, že se to tvůrcům opravdu povedlo. Film už jsem viděla tak šestkrát a nemá chybu. Hlášky Tonyho Starka jsou úžasný ;)

Iron Man 2

Iron Man 2 (2010)

Super, ještě lepší než jednička. Poprvé jsem to viděla v češtině, i když nechtěně, tak jsme na to šli další týden v angličtině a opravdu to stálo za to. To byl první film, na který jsem šla dvakrát do kina. Skvělá akce a hlášky po celý film. Tony Stark u mě mezi super hrdiny rozhodně vede :-) Doporučuju ;-)

Agent bez minulosti

Agent bez minulosti (2002)

Přesně typ filmu, co miluju. Knížka byla sice lepší, ale filmový zpracování taky nemá chybu.