Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (80)

plakát

Beyoncé: Život je jen sen (2013) (TV film) 

Beyonce tímto dokumentem ukazuje, že jako jedna z mála celebrit má něco v hlavě a že je slavná díky svému talentu, ne proto, že by měla slavné rodiče, nebo že by se přihlašovala do trapných televizních soutěží.

plakát

Zpívání v dešti (1952) 

"Singing in the rain, just singing in the rain" myslím, že tuhle písničku zná opravdu každý. Stejně jako "Good morning". V tomhle muzikálu mě hlavně zaujal talent Gena Kellyho a Donalda O'Connora, ty jejich tanečky byly prostě dokonalé. Stejně úžasná byla i Jean Hagen, která musela celý film mluvit tím jejím upištěným hláskem, i když má krásně hluboký hlas. Samozřejmě i příběh byl dokonalý, docela mě překvapilo, jaký může být rozdíl mezi němými a mluvenými filmy a jak herci na to nebyli připraveni.

plakát

Ziegfeldův kabaret (1945) 

Jediné, co mě strašně mrzí je to, proč jsem nežila v tý době. Vím jistě, že bych alespoň jednou navštívila "Ziegfeld Follies". Tohle už jen tak na vlastní oči neuvidíte a je úžasné, že tohle někdy existovalo, protože když to srovnáte s touhle dobou, je to až neuvěřitelné. Úžasné taneční čísla (hlavně se mě líbila dvojice Gene Kelly a Fred Astaire), skvělý zpěv, úžasné vtipné historky. Myslím, že něco lepšího už nikdy neuvidím. Nejvíce z těchto show se mi líbilo "Number Please", "Pay the Two Dollars", "The Babbitt and The Bromide","A Sweepstakes Ticket" s úžasnou Fanny Brice (která tam nesměla chybět samozřejmě) a "When Television Comes".

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Když si vezmu, že tohle je jeden z prvních velkých filmů Audrey Hepburn, opravdu se nedivím, že toho Oscara získala. Myslím,že ať už by tam obsadili jakoukoliv zkušenou herečku, nikdo by to nezahrál tak jak ona. Ano, je to sice taková pohádka, ale liší se tím, že nemá šťastný konec. A to se mi právě na tom líbilo nejvíc. Film se mi hodně líbil i z toho důvodu, že byl natáčen přímo v Říme a samozřejmě také kvůli Gregory Peckovi.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Jeden z nejlepších muzikálů pro mě.Hlavně díky písním od ABBA a skvělým hercům.Jinak je to prostě komedie,nemůžete brát tento film vážně :)

plakát

Nebojsa (1988) 

Viděla jsem to nejmíň 5x ale pořád mě to baví.

plakát

Funny Girl (1968) 

"Lidé, co potřebují lidi, jsou ti nejšťastnější lidé na světě!".... Překrásné!

plakát

Kabaret (1972) 

"Life is a Cabaret, old chum, Come to the Cabaret." Myslím,že Liza Minnelli umí líp hrát než zpívat,ale to je vlastně úplně jedno.Jinak kdybych měla srovnat Chicago,Moulin Rouge a Kabaret, jednoznačně vítězí Chicago,ale Moulin Rouge na Kabaret prostě nemá...