Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (80)

plakát

Beyoncé: Život je jen sen (2013) (TV film) 

Beyonce tímto dokumentem ukazuje, že jako jedna z mála celebrit má něco v hlavě a že je slavná díky svému talentu, ne proto, že by měla slavné rodiče, nebo že by se přihlašovala do trapných televizních soutěží.

plakát

Spring Breakers (2012) 

A odjely si štastně domů s milionovým autem. Přišlo mě to příliš naivní a také moc dlouhý (i když to má jen hodinu a půl). Příliš zbytečných scén, které mohli nahradit něčím zajímavějším. Příliš moc nahých scén, drog, chlastu, ale to k "teenagerskému" filmu přece patří. A ten konec to bylo z celého filmu nejhorší (už vidím jak by dvě holky, který nikdy předtím neviděly pistole, odkrouhly nějaký mafiány).

plakát

Žena v černém (2012) 

Mám ráda spíš starší horory, přindou mi víc strašidelnější, ale musím říct, že tenhle byl fakt dobrej. Hodně strašidelných věcí, duchů, lekaček i vražd a tak to má být. Akorát trochu mi tam neseděl Daniel Radcliffe, protože ho pořád vidím jako Harryho Pottera a přišlo mi trochu divný, že měl už syna. Ale jinak moc dobrej film.

plakát

Česká miss (2010) (pořad) 

Já nechápu jak do takového "trapasu" mohli ještě pozvat Van Damma...A už vůbec nechápu,jak sem mohl přijet..Zřejmě čekal něco víc,ale ten jeho pohled mluvil za vše. Jednu hvězdu dávám za něho a za názornou ukázku jak někoho kopnout do hlavy.

plakát

Grammy Awards 2010 (2010) (pořad) 

Skvělá show a hlavně skvělá Beyonce,která si odnesla 6 gramofonů,ale moc nechápu,jak něco mohla dostat Lady GaGa...a taky škoda,že tam neukazovali všechny vystoupení..

plakát

MTV Movie Awards 2010 (2010) (pořad) 

Nejlepší na tom bylo vystoupení Toma Cruise.Jinak nechápu jak tolik ocenění mohlo získat Stmívání.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Bylo to až moc naivní,dala bych tři hvězdičky,ale za Taylor Swift a Lautnera dávám o hvězdičku navíc.

plakát

Poslední vládce větru (2010) odpad!

Můj Bože, můj Bože, můj Bože....Já ani vlastně nevím o co v tom filmu šlo. Jenom nějakej japonec se tam furt točil a jinak? Myslím, že hodně odkoukali od bojového umění a udělali z toho jako že čarujou vodu,oheň atd. To si nemohi vymyslet něco svého? Stejně jak s tím Avatarem, ještě se ta jejich země mohla jmenovat Pandora ne? Už když ten film začal hned sem věděla co tomu dám. Vlastně ani nevím proč sem na to šla.

plakát

Řetězová zpráva (2010) 

Zvláštní je, že mobily měli tak z roku 2008, myspace se taky používalo tak v roce 08 nebo 09, styl taky nějak tak, ale notebooky a operační systém měli normálně z týhle doby. Byl to obyčejnej americkej nudnej horor, kde nechybělo násilí, krev a kozy. Jen mě trochu překvapilo, že hlavní hrdinka umřela, což většinou v těhlech hororech není běžný a taky, že se to nijak nevyřešilo. Doufám, že tím nechcou naznačit, že bude dvojka.