Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (876)

plakát

Pravá blondýnka (2001) 

Film o blondýnce natočený s nadsázkou, neobvyklé... Navíc pojmenovat čivavu nějakým super drsňáckým jménem se stalo kultem. A Reese je dobrá herečka - její Elle je milá holka, které zkrátka musíte držet palce.

plakát

Diana (2013) 

Jejdamane, ta princezna byla ale blbka. Nebo spíš její ztvárnění ve filmu. Nezajímavé, nudné zpracování, které k tématu neřekne absolutně nic nového a bylo naprosto zbytečné ho točit. Kam se filmová Diana hrabe na filmovou Královnu.

plakát

Ledové ostří (1992) 

Film by byl mnohem lepší, kdyby hlavní hrdina dokázal hrát se zavřenými ústy. Tím nemyslím, že by dialogy byly špatné, jen má prostě Sweeney i v mlčících scénách pootevřenou pusu. A to je iritující. Ale i tak to byla netrapná romantická komedie, což oceňuji, v tomto žánru je absence trapnosti ne příliš častý jev. Bohužel.

plakát

Interview (2014) 

Taková vtipná blbůstka, která by prošla kinosály (a jinými médii) takřka bez povšimnutí, kdyby si jeden psychopat neřekl, že ho to vlastně uráží. No jo, když se někdo chová absurdně na světové úrovni, musí počítat s tím, že si z něj někdo udělá legraci. A pokud je to film s Jamesem Francem, měl by být spíš hrdý. Taky to mohl být Eddie Murphy.

plakát

Pán času - Last Christmas (2014) (epizoda) 

Vánoční speciály jsou super a odkazy na Inception taky. Rozluštění snu ve snu, který se zdá v dalším snu byla zábava. SPOILER: Jen mě mrzí, že Jenna Colemanová v roli společnice neskončila, tak hezky to bylo vymyšleno a ona, potvora jedna, si to rozmyslí. Motiv impossible girl je vyčerpán, takže pryč s ní!

plakát

Tootsie (1982) 

Dastin Hoffman je jako žena k sežrání, v českém dabingu má sice divně pitvořivý hlas, ale i tak je to super film. Jeho hlášky jsou vtipné, milé a uvěřitelné. Nejlepší části filmu jsou z natáčení seriálu a při scénách s Billem Murrayem. Na Tootsie se ráda podívám znovu (a znovu a znovu).

plakát

Výlet s mámou (2012) 

Kristepane, to bylo otravné a trapné. Matka byla na profackování a/nebo na pozvracení. Fakt příšerný. Pocitově ten film trval asi tři hodiny a trapností jsem lezla pod stůl. Vidět ten film v klidu domova....no tak bych ho nedokoukala, takhle mi zdvořilost nedovolila vypnout na návštěvě TV. Ale o svých hostitelých jsem si teda pořádně zničila iluze.

plakát

Španglicky snadno a rychle (2004) 

Když se Adam Sandler nepitvoří a nesnaží se režírovat, stává se film s ním snesitelný. Na romantickou komedii to má netypický konec, za který jsem přidala hvězdičku. Znovu bych tento film vidět nemusela, ale aspoň to nebyl průšvih.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Další zapomenutelná česká pohádka. Že já se nikdy nepoučím, a vždycky sleduju novou. Asi to bude těmi Vánoci...nebo jsem byla namlsaná Svěrákovými Třemi bratra. Princezna Amálka nepůsobí moc princeznovsky. A Barbora Srncová (pro ni naštěstí) rozhodně nebyla dobře obsazena do role matky Matouše Rumla, vždyť vypadá jako jeho o pár let starší sestra!

plakát

Zmizelá (2014) 

Jak nemám ráda Bena Afflecka, tak tady mu to hraní šlo. Zvlášť ta image slizkýho manželkovraha. Další a další odhalování pletich jednoho obyčejného manželského páru a změny hodný/zlý mě bavily a 145 minut uteklo jako voda. I když teda před svatbou bych Zmizelou vidět nechtěla, už úvodní věta o manželčině rozbité hlavě je odstrašující.