Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Mysteriózní
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Éčka (2010) (seriál) odpad!

typická BBC propaganda!

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

Příliš dlouhá stopáž, která zazdívá příběh života a duchovní růst Jana Husa některými nepřehlednými a zbytečnými scénami a dialogy. Hudební doprovod byl hlavně ve vyhraněných situacích špatný, a při scéně upálení, kdy měla hudba gradovat, jsme se dočkali něčeho nemastného neslaného. Sám Hus se na hranici modlil mariánské motlitby. Co se týká jazyka, tak je všeobecně známo, že ve středověku byla jako univerzální a mezinárodní jazyk používána latina, tudíž užití němčiny bylo opravdu zbytečné. A Zikmund byl opravdu proradný člověk, který Husa hodil přes palubu, i když se za jeho ochranu zaručil... inu to je politika.

plakát

Okrsek 13 (2004) 

totální ptákovina, a já se bohužel zase nechal nalákat nesmyslným hodnocením na čsfd!!! ach jo...

plakát

Invaze (2005) (seriál) 

Po docela zajimavém úvodu sklouzlo vše do řešení často nelogických vztahů ve dvou provázaných rodinách, kde se lidi navzájem hádají, urážejí a vzápětí se pateticky smiřují, aby se koloběh mohl opakovat. Mysteriózní nebo sci-fi téma je velice potlačeno, a pokud člověk čeká na nějaké rozuzlení, tak ono ne a ne přijít. Ke konci chytil seriál trochu druhý dech, aby se nakonec utopil v moři rozporuplnosti ...

plakát

Uneseni (2002) (seriál) 

první polovina seriálu byla celkem povedená, ale jakmile se dostaneme do součastnosti vše se začne vléct, objeví se pravý americký patos a závěr je toho nezvratným důkazem - půl hodiny přeslazeného slzavého údolí. poslední tři díly mohly být klidně obsaženy v jednom díle, bylo to zbytečně natahované. a ty věčné komentáře té holčičky - ufonky, byly taky dosti otravné.