Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Naspeedovaný a úžasně šílený meta zářez do pažby, utahující si jak sám ze sebe, tak ze samotného konceptu Sherlocka, velmi chytře a velmi zručně balancující na hraně parodie...

plakát

Spectre (2015) 

Pokud byl Skyfall intimní hlubokou krizí středního věku královnina nejvěrnějšího rytíře, pak je Spectre nádherně přepáleným posledním nádechem pana Bonda, znovuzrozeného katarzí Skyfallu a rozkročeného nad padesáti lety svých příběhů, před potopením se do hlubin zúčtování... Skvělé!!

plakát

Marťan (2015) 

Ridley opět v sedle, silnější a rychlejší než kdy dřív. Nenápadně skvělý, vybroušený diamant, překvapivě zábavný a vtipný, civilní, ale přesto emočně velice silný. Matt Damon ve formě, splácí interstellaří padoušský dluh, ostatní herci také top. Je vidět, že kvalitní film dělá v první řadě kvalitní scénář. Jeden z filmů roku.

plakát

On je fakt boží! (2008) 

Dvě hvězdy za ultimátní joke o tanečních kreacích Micka Jaggera...

plakát

Interstellar (2014) 

Příští generace nám budou závidět, že jsme žili v době, kdy byl Interstellar natočen a kdy žil a tvořil Christopher Nolan... Velký film. Legenda.

plakát

Slečna zamilovaná (2009) 

"Jsem jablkový sochař..." Člověk by si řekl, že se jedná o účelovou parodii na debilní nevtipný americký komedie. Bohužel, podle Sandry Bullock to asi vtipný být má... a já jí navíc ve filmech fakt nesnáším. Bez hláškujícího reportéra v podání Thomase Hardena Churche by se to vydržet nedalo.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Všechny superlativy, které jsem napsal k prvnímu dílu, násobím stokrát, upisuju se vlastní krví Peteru Jacksonovi a dávám nejméně deset hvězdiček z pěti...

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Film by se měl hodnotit nejen podle kvality, ale i podle zážitku, který divákovi přinesl. Hunger Games: Catching Fire pro mě byly zážitkem úžasným. Od příběhu přes vizuál, herectví i hudbu až k pocitu, že stejně víte, jak to dopadne, ale přesto svíráte sedačku kinu, až vám prsty zbělají... A když se k tomu zážitku přidá ještě kvalita, jste v sedmém nebi. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadají mě důvody, proč dát dvojce Hunger Games jiné hodnocení než pět hvězdiček. Čistý průstřel, jen tak dál!

plakát

Nevědomí (2013) 

Říkal jsem si - další sci-fi jen na efekt, abychom ukázali, co všechno můžeme udělat v bílé barvě... v hlavní roli navíc Tomáš Cruisů, kterej má u mě jedinej kladnej zářez na pažbě - Valkýru... v režisérským křesílku sedí ten blázen, co natočil Tron: Legacy... No, prostě a jednoduše, byl jsem ohledně Oblivionu velmi opatrnej. Ale teď můžu říct: Bál jsem se zbytečně! Oblivion (hlavně závěr) mě přibil do křesla, Tomášovi jsem věřil každý slovo, velký Morgan Freeman a Olga Kurylenko to jistili zezadu... Co víc si přát. Jo, a v srdcervoucím finále poslat mimozemšťana tam, kam Slunce nesvítí, to chtělo pořádnou dávku scénáristické odvahy.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Na "Dokonalý trik" lze říci pouze jedinou věc: WOW!! Mistrovské dílo Christophera Nolana...