Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (107)

plakát

Třetí patro (1985) (seriál) 

Jsem elektronik, zažil jsem šikanu, navíc od proklamovaného smrada, žiju se starší přítelkyní… Seriál jsem viděl až teď (2023) a nemůžu hodnotit jinak než pětihvězdičkou.

plakát

Červený trpaslík - Série 13 (2020) (série) 

RD, hodinka třicet, až nezdravé množství vtipů a odkazů na předchozí díly seriálu, moje oblíbená parta, +napětí, +emoce. No pojď mi… Dodíval jsem se a rovnou jsem si i to dal znova. Pro milovníky RD je zbytečné něco psát, pro milovníky Britského humoru nutnost (tak jako celý seriál). Naprosto perfektní počin, děkuji tvůrcům.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Subjektivně nejlepší seriál... Seriál, který jsem viděl doslova 50x+ každý díl, seriál který  mám už od doby Nokie N95 v mobilu (tehdy pouze audio), seriál který mám v tabletu na Wellness, seriál který bych si i přesto vybral, kdybych si měl vybrat jediný, který můžu sledovat… Subjektivně je to nejlepší pohodovka, kterou si pustím, když mně chytne rapl nebo splín… Hodnotit jednotlivé série nemá smysl, ztotožňuji se s ostatními uživateli ČSFD, 1-6 série majstrštik, nenacházím výtku… V 7. sérii dokázali ze zlata udělat platinu. První tři díly sedmé série jsou víc než perfektní, nahlodanému diváku dali solidní masáž… V "pekelně ostrém výletu" je naprosto geniální scénář , vynikající hudba. V "Nachystejte květináče" Je Rimmer konečně frajer a v Díle "Uroboros" to vysvětlení jak se zrodil Lister… Wow… A ta hudba… Osmá série je slabší, pokoušeli se o restart Celé lodi, ale nikdo to nechtěl, pořád to byla ale porce zábavy. Devátou moc nemusím, jako zbytek členů. Byla to sranda, byli tam oblíbenci, ale je to je všechno… Už jsem si myslel, že není možné na kvalitu navázat, ale vyšla 10 série, která úplně ignoruje dvě předchozí a bylo to jako balzám na duši, perfektní červený trpaslík v plné síle a kvalita se držela i po další dvě série. A potom vyšla 13x01 - země zaslíbená, tím mi urvali dekel. K perfektnímu humoru dodali napětí a emoce, po 35 letech seriálu mi dokázali, že to umí, ještě lépe, a modlím se za další sérii! Nachystejte květináče

plakát

Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997) 

+Je to podle hry +je tam dost postav ( i když většina je mi nesympatických) -efekty dle rozpočtu -nesympatické postavy -chybí i Lambert a vůbec většina se obměnila -dialogy!!! Dialogy psala pravděpodobně opice, které málo platili, přistihl jsem se že jsem si film pustil znova a zaměřil se přímo na ně. Doporučuji se nad tím pozastavit. Tak blbé dialogy jsem totiž neviděl nikde. On se jede turnaj po desetiletí, zlá strana musí desetkrát vyhrát, nevyhráli a mají utrum. No ale Shao Kahn prostě otevřel jen tak bránu. Klíčem k tomu je Sindel, proč? No proto, jen tak for fun. Na některé postavy asi nezbyly prachy, tak alespon o nich je zmínka že hned byli zabiti. Nechápu proč a systém odpovědí na otázku mi přípomíná rčení hluchý s blbým. Jediný rozhovor postav nemá hlavu ani patu. A ty silácké řeči jsou ryzí klišé bez nějakého významu. Víc než jednu hvězdu nemůžu dát.

plakát

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995) 

Typické béčko podle hry. Jednička ještě měla Lamberta a ne tak dementní dialogy jako dvojka. Dalo se na to koukat jako oddech. slabé tři hvězdy tomu dám

plakát

Requiem za sen (2000) 

Excelentní film, od výběru herců přes scénář až k mistru zvukaři. Viděl jsem jej až letos za to několikrát. Není co vytknout snad jen bych si přál u takových filmů delší stopáž.

plakát

The Big Lebowski 2 (2011) odpad!

Ubohost,nepovedený vtip na můj no:1 film.Tara by radši měla točit gangbangy s černochama,než takové zvěrstva..

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Zoofilie - tvrdý anální rape nebohých želv...Jako děcko jsem měl rád seriál a ty dva staré filmy.Ovšem co se předvádí zde je nehoráznost.Dávám jednu hvězdu za vzhled tří želv,Třísky a celkem fajnový příběh.Z trhače udělali super mega cyber cirkulárku kterou ovšem klidně malinká Megan probodne v pohodě nožem.On to není až takový protivník,protože mu někdo zřejmě odoperoval mozek,jinak si nedokážu vysvětlit postup "zbiju želvu a nechám ji ležet dokud se neprobere a půjdu zatím do prdele"...a udělám to 2x.Proč taky když si želvák všimne až za půlkou filmu a půlhodině střílení že má neprůstřelný krunýř.Pobavilo i poděkování Megan Fox že nikomu o želvách nepověděla,to proto že to řvala každému na potkání až ji opička whoopi vyhodila z práce.Klan foot vypadá jak banda teroristů a z Donatela je přihřátý geek.Teda pardon Donieho,jelikož kvůli ekšn scénám asi nebyl čas na mluvení celých jmen,tudíž místo italských umělců tu máme Mickeyho,Donieho,Leona .Asi nejhůře dopadla kamera u prvních bojů se záběry střídají tak rychle že jsem měl z telky stroboskop.Určitě za to může pan úchyl na lesk a 10 milisekundové záběry Michael Bay,kterému bych dal kamerou po hlavě..Nebýt brutálních nelogických kroků,špatné kamery na pár místech,znevážení celé TMNT klasiky a zbytečných gadgetů a udělátek které se tu prostě nehodí tak by to mohlo být fajn...1*

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) odpad!

Zhovadilost která má poukazovat na rozežranost panstva v fašistické Itálii.Leda houby,s fašismem to nemá nic společného a je to plné nechutných scén,proložených odpornými příběhy staré štětky.Na všem se snažím vždy najít něco pozitivního,ale tady si nebudu hrát na chytrého a nebudu hledat rádoby záměr v pojídání exkrementů,nuceným homosexuálním stykem a podobně.Tohle prostě muselo být natočeno z co největších prasečin aby to bylo zajímavé a slabomyslní si v něm něco chtěli najít...Kdyby to opravdu mělo ukazovat marnivost panstva šlo by to natočit jinak,lépe a pan Pasolini by jistě byl taky rád.Vzhledem zajímavostem..