Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (107)

plakát

Statečné srdce (1995) 

Jednoznačně nejlepší z válečných dramat svých parametrů,charismatická postava nadherce Gibsona,zápletka a styl natočení,k tomu zajímavé Skotské prostředí si nezaslouží než poctu nejvyšší,a to jasnou petihvězdičkovou

plakát

Gladiátor (2000) 

Další klon statečného srdce.jiná doba,stejná motivace se smrtí na konci.Rozhodně to není špatný film ale u statečného srdce bych musel dát šest hvězd,kdybych zde dal maximum..4,5*

plakát

Patriot (2000) 

Takový klon statečného srdce i když s jiným záměrem porážet nepřítele,stále ale koukatelné a myslím že pod čtyři hvězdy to není.Vzhledem k tomu co je nám servírováno z obrazovek.

plakát

Něco na té Mary je (1998) 

Taková z těch lepších komedií.Diaz je prostě kočka a vtipy nebyly nijak vtíravé,trapné ani urážející.Rozhodně neurazí na jedno podívání po těžké práci,člověk se opravdu od srdce zasměje..

plakát

Klub sráčů (2000) 

Můj oblíbený film o největších dvou dragédech,kde tragičnosti se muselo dokonce dodat tím že jednoho z těch dvou pablbů hraje ženská.Ifans byl Špička a ti dva trotli ze sebe dělali dementy tak přesvědčivým způsobem že o nich pochybuju i v reálu.zápletka žádná pokud za zápletku nepokládáte ztrátu panictví,a to jedině možnou podle dua na Ibize.Navíc nemám rád rave,house nebo co to je za styl,ale výběr co hraje ve filmu je hodně dobrý.Našel si místo i v mobilu..

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Takoví slabší sráči kluboví,slabší hudba i když kultovní 90tky,méně švihlé postavy.Na jedno podívání možná,na podruhé ale už všechny tři opakující se gagy znáte takže dvě hvězdy za hudbu,zde ne moc dobrého ferella.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Proč proboha dokázali na konci matku přivést k životu na jeden den?Nějak by to měl Spielberg objasnit.Jinak ale nemám výhrad.Film mě držel od začátku zápletky až po smutný konec.Hlavní hrdina navzdory věku hrál hodně profi.I když na jeden den,tak jsem mu lásku lidské matky ze srdce přál.Miluju tyhle Asimovky!

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Ne film mi nepřišel až tak přeslazený jak se tu píše,nezdravě dojemný snad,ale ne přeslazený.Dnes už mrtvý Williams to zahrál opravdu se vším všudy a držel jsem mu palce až do konce.Jedno z těch opravdu dobrých dramat které jsem měl tu čest vidět.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Na konci až moc přeslazené,ale přesto skvěle zahrané hlavním triem.Byl by to pěkný námět jen to trochu dopilovat.Pittova role byla těžkopádná,jako by to nehrál ani herec a nevím proč tomu tak mělo podle Bresta být.Sice bylo od smrtky pěkné že Claire za otce dá alespoň Pitta,ale až takové dřevo?:)No lepší asi jak drátem do oka,určitě přestala hned truchlit.Být to lepší dám hodnocení vyšší ale je to fakt zbytečná slaďárna se spousty klišé a noblesnímy dialogy.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Moc pěkné drama.Do konce filmu jsem čekal na happyend kdy se Freeman s Nicholsonem uzdraví.Člověk se i zamyslí že by si měl plnit sny celý život a ne to spěšně dohánět na smrtelné posteli.Hodně se snímek povedl a jedná se o s citem natočenou lahůdku.