Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Když jsem poprvé sledoval tenhle užasný příběh tak už od prvního dílu mě to pohltilo s každým dílem nás čekalo spousty zvratu užasné hudby skvělých herců. Nikdy bych nečekal konec takový jaky byl a to jsem hodně krát koumal jak to dopadne ano bral bych tam i jiný konec zestárnutí děti a podobně ale přesto hodně spokojený. Když se ohlídnu zpět mezi všechny herce jediný kdo mi prostě neseděl byl Matt za celých 8 sérii jsem ho prostě neměl rád. Zato jsem si hrozně moc oblíbil krásnou Liv bohužel nás opustila jako hodně skvělých tváři. Ostatní jsem si oblíbil hodně a ano chyběli mi tam časem různé tváře které začali mizet jako Jeremy, Jena , a další. Rozhodně nejlepší je ze všech Demon. Sledovat jak každou sérii si myslíte že původní jsou nejhorší a ono přichází ještě větší překážky a temno bylo dokonalé. Rozhodně bude patřit mezi 1 místo v TOP. Celková spojitost všech dílu všech životu, užasná podívaná nikdy neomrzí.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Na začátku si myslíte že největší nebezpečí představují mrtví, ale bohužel tomu tak není. Co se týče postav Deryl je prostě nejlepší, a i ostatní si u mě našly místo, pár jsem totálně nemusel ale tak to bývá. Od páté série začíná dramatická a celkem smutnější podívaná, to jsem ale nečekal že díl co díl bude dech beroucí a šokující pohled na to jakým směrem se tohle nese. Záběry které nahání strach, nečekané a šokující momenty, prostě nepopsatelný seriál. Kdyby takhle našlapaně vznikaly i filmy o zombie byla by to bomba. Tohle je užasne efekty akce a cele jak to sledujete výborné špička a to sem váhal zda nato koukat nezklamalo mně to, herci jsou super celkový protáhly dějový příběh je výborný každým dílem jenom víc a víc spokojenosti spousty zvratů a nečekaných momentu, rozhodně nejlepší zombie seriál skvělá práce všechno se povedlo a top je zaslouženě. A tak jak už to bývá jsou lidi co nemusím, Carl člověk kterého jsem nemohl ani vystát bohužel. Negan člověk který dokázal převrátit žaludek a vyvodit strach, Eugene podpálit a zahrabat, a i když je konec TAK POŘÁD SE SMĚJU. Je těžké mít někoho rád, většinou škaredě umře, ale i když milování umírají tak tahle rodina vždycky se umí pomstít, a to je na tom nejlepší neznají strach.

Proč? 13x proto

Proč? 13x proto (2017)

Ano poprvé jsem tomu nedával tolik pozornosti asi jako tet a dost sem na sebe i naštvaný protože tohle si zaslouží velkou pozornost. Ani možná nejde slovy vyjádřit jak tenhle seriál je depresivní. emoční, vypjatý..... Ani nevím jestli na to dokážu najít ty správná slova nebo to více popsat každý by si měl udělat obrázek nejspíš sám , vžit se do toho a rozhodnout se co vtom uvidí jak to vezme jak to prožije, pro mě byl díl co díl nezkutečný maraton pocitu. 2 série byla výborná jako její předchůdce, 3 série byla kapek pro mě jiná ale opět dokonalá, napětí a emoce jsou neustále vidět a to je důležité, spojitost příběhu skvělá. 4 Série byla totálně zbytečná, tak jak jsem měl rád Claye tak tentokrát to byl uřvaný magor, příběh 4 série málem potopil takhle skvělý seriál, Od začátku dokázal seriál hodně nabídnou ale poslední série byla zbytečná ve všech ohledech, totálně bez emoci, drama čehokoliv pozitivního obrovská škoda.

Narcos

Narcos (2015)

Nezkutečné, Dokonalé, Šílené, Velkolepé, prostě epicky dost dobře natočené, tohle člověka dostane smrtelně do kolen. Pablo prostě nebezpečně šílený člověk, dech beroucí a nervy drásající podívaná.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Totální spokojenost a klobouk dolu nad tímhle seriálem , výborná hudba skvěly příběh nad míru spokejnost s herci, chcu víc dílu další sezonu. Serial vás drží ( aspon mně ) celou dobu v křesle s napětim a při skončeni chcete další dávku spokojenosti. Důkaz že seriál přesně věděl že od prvního dílu si zamilujete celou bandu i příběh jenom hltam, serie za sérii neskutečně šílená bomba.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Nej. Serial všech dob aspoň v mojích očích. Mikel úžasný na svou roli hodného a zlého bratra, ale přesto jsem nejvíc žral Sucreho můj oblíbenec, výborné vězeňské prostředí jak vše do sebe zapadalo, zápletky akce napětí díl od dílu něco úžasného. Přesto nejlepší první série.

Pacifik

Pacifik (2010)

Něco velkolepého a úžasného toto nemá chybu kláním se vám protože natočit něco takového je brutální hudba výborná bezpochyby a celých 10 dílu naprosto bez pochybu užasne, ukázka o Pearl Harbor a válce proti Japoncům no tet s toho nemůžu. je to jako jeden velký film který prožíváte s vojáky od začátku až do konce jako kdybys tet tam vlastně byli mezi ně mi užasna podívaná dějově hodně výborná. Je až neuvěřitelné co vše jsi vojáci musely zažit tak výborný příběh nelítostná džungle kde se snaží přežit jak před Japončíky tak před samotnou džungli. Mělo by jsi to zasloužit mnohem větší hodnoceni než je tohle.

Banshee

Banshee (2013)

Další seriál který má úplně vše ke spokojenosti, příběh dokonalé zamotaný a suprový od prvních minut kde mě i žere že seriál je krátký, herecky je seriál strašně dobře vybraný a šerif se nenudí ani v přítomnosti žen no nejvíc jsem stejně žral herce Hoon Lee byl nejlepší zábavný prostě super. Prostředí málo města je bombové a zavede nás hodně hluboko, celkový seriál je super se vším co nabízí a patří mezi ty co ohromily během sekundy a proto TOP, jen říkám že bych si ho přál i delší hrozně to uteklo ale místo ve sbírce má právem. Každá postava je důležitá a skvělá, hudba je v pohodě prostě chválím chtěl bych ještě víc dílu.

Outer Banks

Outer Banks (2020)

Sarah ou tak to byla šíleně dokonalá herečka, nádherná a skvělá, nová tvář, tenhle seriál se vryl tak hluboko že jsem ho na jednu ránu sjel celý. Příběh nervy drásající, prostředí nádherné a fascinující, ostatní herci skvělý, výborní. TOP zaslouženě, druhá série aby už klepala na dveře. Od prvních sekund to bylo rychlé tempo příběhu a pomalé tempo času, tahle spravedlnost a honba za pokladem byla úchvatná, nebezpečná, prostě to je seriál. Druhá série se nese ve stejném duchu skvělého dívání jako první, skvěle spojeni, herci opět bomba, prostě vše, chci další přídavek. Třetí sérii bych to celé uzavřel, všechno dopadlo dobře a tak by to mělo skončit a ne to proměnit na hledače pokladů, to už nebude ono, celé to do sebe krásné zapadalo a dívalo se výborně, a už tak třetí série byla nejslabší, čtvrté se rozhodne hodně bojím.

The Last of Us

The Last of Us (2023)

Nejlepší herní předloha co kdy vyšla, už teď bude čekání na dvojku dlouhé a pokud se budou držet pořád jako teď bude to hodně smutný start. Oba herci jsou výborní, oba sem si zamiloval a seriál žeru velkým stylem. Výborné efekty, konec světa šílený, všechno se povedlo na jedničku.