Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (125)

plakát

Anakonda (1997) 

Tohle nestojí za komentář, obyčejný brak a utrpení, které nezachrání ani docela slušné obsazení.

plakát

Anihilace (2018) 

Taková female high society družina se vydá tam, kde zklamali i mariňáci? Co by ne. Pohybují se sice se zbraní jako chlap na štoklích, ale budiž. Pěkné prostředí, téma není špatné, konec to ale zabil.

plakát

Assassin's Creed : Lineage (2009) 

Pane bože, to nemá za účel se tvářit jako celovečerák či něco jiného. Jedná se o filmeček před uvedením hry Assassins Credd II. Neměl na starosti trhat rekordy, byl natočen za jiným účel. Za prvé jako marketingový tah pro chystaný prodej této jinak velmi dobré hry a za druhé i pro fanoušky. Účel si myslím splnil na 100%, jako film nefilm je to velice pěkné, simulace prostředí a doby také, nemá to chybu. Samozřejmě, pro toho, kdo nezná tuto sérii, tak to pro něj je nepochopitelné a nezajímavé.

plakát

Bílé písky (2021) (seriál) 

Takový oddychový krimiseroš, který se nese dánským, docela hezkým létem. Popravdě, prostředí je to, co mě u toho nejvíce bavilo.

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

Ujde to, je to jiné, prostě ruské. Ta jejich mentalita je přeci jen v těch filmech vidět, ale s tím se musí počítat. Jinak výprava a triky na velmi dobré úrovni, vůbec si nezadají s Hollywoodem.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Dost dobré drama jedné rodiny, kde všichni zůčastnění herci podávají excelentní výkony, hlavně M. Streepová. Super.

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

V tomto filmu si zahrál Steven Seagal svou životní roli. Vzpomínám si, že když jsem to viděl poprvé, tak jsem si říkal, kde a jak se tam objeví znovu :-)

plakát

Boj (2015) 

Severské podání problému Afgánistánu.V pár akcích v podstatě ukázaly tu beznaděj koaličních sil. Válka, která nikam nevede, nikdy nebude mít vítěze a obyčejní vojáci ani nevědí, proti komu bojovat. A pak přijde jedna "chyba", za kterou ještě nakonec dostanete přes držku. Dobrý film.

plakát

Calibre (2018) 

To si takhle s kámošem, ještě než se z vás stane rodinný typ, zajedete zalovit nějakou tu zvěř. Večer před lovem se sežerete jak polský zájezd, kámoš to přikrmí trochou cukru a ráno máte oko z kašparovy krávy. No a pak už je na průser zaděláno... Super film, super prostředí s pro mě debilním koncem.

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Opravdu v té Americe mají vagóny mezi sebou pojištěny řetízky proti nechtěnému rozpojení? :-)