Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (68)

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Vůbec nevím, proč je Vikander na plakátu ale budiž, film je skvělý! Bradley umí hrát takový otrhance. Kdo má alespoň trochu rád žánr z prostředí kuchyně, bude se tento kousek líbit. Emotivní. Složitost, vztahy, z života. Pro mě 5+

plakát

Vítězství je naše (2015) 

Nechápu tak nízké hodnocení, v dnešní době, kdy se odehrává všechno kolem politiky. Vše je reálné, svět okolo voleb, nenásilně a pravdivě ukazuje, že se jedná vždy o svět lží a her mezi kandidáty. Film je jednoduchý ale rozhodně není nudný.

plakát

Prázdniny (2014) 

Mě Walking on Sunshine teda překvapil. Hudba udělaná nenuceně, celkem i funny. Úplná pohodovka, a jak řekl @Pepinec, Giuliu ach Gulio :D Podívala jsem se hned 2x.

plakát

Rychlovky Ládi Hrušky (2014) (pořad) odpad!

Lidi, korbačíky z mozarelly uklohnit, neskutečný kekel hnusný. A ještě když jdete do knihkupectví a tři lidi v řadě před vámi se ptají na knihu Hrušky... neskutečné.

plakát

Top Gear: Patagonský speciál (2014) (pořad) 

Nejlepší díl! Po všech speciálech se tady najde od všeho něco, reakce v Argentině trošku krutá, až to bylo napínavé :))

plakát

Dust (2013) 

To mě dostalo :D

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Matthew určitě poklona za tuhle roli + s jeho váhou. Avšak více mě zaujal Jared Leto v roli Rayona. Neskutečně dobrý herecký výkon. Vesmě takové role transexuálů, bisexuálů a podobně vypadají dost hraně a nepřirozeně, ale Jared mi vyrazl dech, jak jej dokázal věrohodně zahrát. Taková citovka tento film. **** + * za Jareda :)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Čekáte "big movie" a je z toho ničím zajímavá povídaná. Zklamání roku skoro :D