Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (3)

plakát

O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli (1996) 

Moje nejoblíbenější pohádka z dětství. Koukala jsem na to jako malinká (3/4 roky) a tu pohádku jsem milovala přes veškerou temnou pesimistickou atmosféru. Byla to snad jediná pohádka, která působí opravdově jako že středověku a ne nějaká přebarvená, přehnaně optimistická pohádka, kde to působí, že všechno bylo super skvělý a vždy bylo všechno úžasný. Miluju tuhle pohádku a nechápu lidi, co na to koukali jako dospělý a soudí to, jestli by se to mohlo líbit dětem. Jako malá jsem pohádku milovala a miluju ji dodnes. Filip Blažek je prostě nejlepší "princ" jakého si jen české pohádky mohly přát.

plakát

Barbie a Poníková akademie (2013) 

Podle mě by se tato pohádka měla jmenovat "Barbie, koně a tablety" . Bylo úplně neuvěřitelné, kolikrát tam tablet zmínili. Nemám nic proti pokroku, ale porovnávání toho, jak se někdo vyzná v nějakém lese a jak se někdo vyzná ve svém tabletu me važně dostalo. Podle mě tato pohádka dělá z dětí materialistické a cpe vám do hlavy, ze bez tabletu jste nuly. Ještě hláška - to bych si ten tablet měl asi taky pořídit me dost pobavila. Takže touto propagací tabletů do u me dost kleslo, ale pobavilo me to.

plakát

30 Seconds to Mars: Hurricane (2010) (hudební videoklip) 

Hurricane je pro mě nejlepší a nejpromyšlenější klip vůbec. Nalezení klíčů pro pozdější záchranu života propojený s něčím tajemným. Bartholomew Cubbins je top režísér klipů.