Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Romantický

Recenze (149)

plakát

Respublika Z (2018) 

Tak tohle je pořádnej úlet! Přiznám se, že film mne zpočátku zaujal hlavně kvůli svému názvu. Zombie horor s latinským písmenem Z v názvu… :-D Vyklubala se z toho ale poměrně slušná podívaná vzhledem k rozpočtovým možnostem, které v té části světa panují. (Film je jakutský, ne ruZký.) Dva naprostí blbové a slabá děvuška (no, spíš rázná děžurná :-D ) proti celému světu, zombie apokalypse a medvědům! Až na to budete koukat a hodnotit to, pamatujte, že se jedná o film natáčený v poloamatérských podmínkách a navíc v zemi s mizernou úrovní hospodářství.

plakát

Nástrahy života (2018) (seriál) 

Velice příjemně mne překvapilo civilní, zcela uvěřitelné chování všech postav. To je pro mne často nejhlavnější měřítko kvality. A co se děje týče, nejspíš to je jeden z nejlepších východoasijských seriálů, které jsem měl dosud příležitost spatřit.

plakát

Kerel (2017) 

První jakutský film, který jsem kdy viděl. Jsem příjemně překvapený, že v amatérských podmínkách něco takového vzniklo. Má to samozřejmě své mouchy, ale ty tvůrcům s radostí odpouštím. (Přeloženo, titulky jsou na ulozto.)

plakát

Alibi na klíč (2017) odpad!

Nemám rád filmy, které jsou založeny na neustálém vršení neskutečně trapných, by až stupidních situací.

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

Do poloviny velmi dobré, ale pak to několik dílů přepomínalo frašku typu Krále Leara, kdy jsem okolo 15.-17. dílu všem postavám začal přát rychlou bezbolestnou smrt, která by je zbavila utrpení a mně přinesla vykoupení v podobě konce.

plakát

Seonggyoonkwan seukaendeul (2010) (seriál) 

Tenhle seriál, budete-li se na něj dívat s titulky :-), budete mít problém pochopit, pokud nebudete vědět, že korejština nemá jmenné rody.

plakát

Hua li de tiao zhan (2011) (seriál) 

Ono se to sice zpočátku tváří jen jako ucházející, do jisté míry ztřeštěná romantická komedie, jenže pak se v tom začnou objevovat scény, které s komedií nemají absolutně nic společného. A ty u mne ten seriál vystřelily do oblak. Když na ně došlo poprvé, doslova mě to přikovalo do křesla a s hubou otevřenou jsem nevěřícně koukal, co Ivy Chen dokáže. První seriál, u kterého mi je líto, že mu na ČSFD nemůžu udělit 6 hvězdiček.

plakát

Nafukovací panna (2009) odpad!

Na tyhlety rádobyumělecké film nejsem stavěný. Anebo jsem blbec, protože vůbec netuším, na co jsem to vlastně koukal a hlavně proč.

plakát

Nunui yeowang (2006) (seriál) 

Do 14. dílu celkem ucházející, poslední dva díly ale u mne ten seriál dokonale zabily. SPOILER: Mrtvol mám dost v knihách, které obyčejně čtu. U filmu hledám pouhé rozptýlení. Nevyléčitelné nemoci mi pokaždé spolehlivě otráví náladu. :-/