Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Můj život idiota (2007) 

Hrozná nuda, vubec nic se neděje a celou tu hodinu a pul sem myslel ze u toho umřu. 1 hvězdička za výkon Williama Scotta.

plakát

Breakout (2007) 

Taky rovny kšilty a všechno kolem toho nemam zrovna v lásce, ale jina je film docela povedeny a vy co tu jen nadaváte a dáváte tu odpad tak jen proto ze ste až moc zaujatí proti tomu stylu jinej duvod k tomu že dáte odpad nemáte, fakt trapny.

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Nechápu tu některé komentáře, možná by to chtělo se na to podivat znovu nekteří. Film má celou dobu skvělou atmosféru, má to šmrnc a celej film jede uplne parádně, vraždy byli originalní a skvělě vymyšlený, prostě uplná paráda všechno-možná až ten konec to bylo trochu slabší jinak bych dal 5 hvězdiček.

plakát

District 9 (2009) 

Tak tohle je opravdu pecka, jedno z nejlepších sci-fi co kdy bylo natočeno podle mě, tohle to natočit byl opravdu skvělý nápad, všechno je tak jak má, bezchyby.100%

plakát

Za nepřátelskou linií (2001) 

Hodně zajímavý film, dobrý scénař a příběh. A nebýt podlední akční scény skákání ze skály na typka zavěšenýho na laně byl bych dal i 4 hvězdičky, ale tohle bylo opravdu přehnané,Velice mě zaujala scéna sestřelení stíhačky to bylo téměř dokonalé.Jinak Owena Wilsona mam celkem rád a myslím že převedl slušný výkon.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Suprová brutální akce, bouchaj bomby, lítaj kulky, lamou se vazy co vic chtit, velice dobře je film opepřen motivy počitačové hry a nevypada to ale vubec spatně.Jason Statham v posledni době nejlepší akční hrdina a tenhle film mu rozhodně sedl.Výborná podívaná, která nadchne, pobaví, zaujme.

plakát

Na hraně lásky (2008) 

Hodně velké zklamání, nudný zdlouhavý příběh a herecké výkony dosti nepřesvědčivé.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Velice zajímavý film, se skvělou atmosferou po celou dobu a výborným příběhem nedovolí divákovi se od filmu zvednout. Ashton Kutcher- v podstatě neznámý herec v celku dobře a nejspíše to byla jeho životní role. Napínavý a těžko k pochopení film navíc nutí se na něj podívat minimálně 2x po sobě.

plakát

Já, legenda (2007) 

Výborně ztvráněný vylidněný New York. Celý film hlavně na sobě táhne Will Smith a zvládá to velice dobře. Celkem slušný scénář, s výbornou kamerou. Škoda jen těch ne moc zrovna dobrých zombie, kteří jako by byli všichni atleti.

plakát

Já, robot (2004) 

Will Smith opět prokázal, že je skvělý herec a v tomto snímku podal výborný výkon.Poutavá akce s dobrou atmosférou a slušným příběhem, skvělé triky a roboti byli aky slušní.Když k tomu přidám humorné hlášky Shia LaBeoufa tak se bylo i čemu zasmát.Film téměř bez chyb.Výborně!