Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Doba ledová patří mezi mé nejoblíbenější animáky. Je to humor který neomrzí a v tomto novém dílu se objevilo spoustu nových a zajímávých nápadů. Byla jsem opravdu mile překvapena, že mi tento film nepřišel nijak nudný a okoukaný, jako například Shrek 3.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Skvělý akční trhák s výborným Jasonem Stathamem v hlavní roli. Myslim, že Jason v tomto filmu předvedl báječný herecký výkon, jako nikdy předtím a vydal ze sebe maximum.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Dokonalý, opravdu dokonalý akční film na který jsme všichni čekali. Mé očekávání rozhodně naplnil. Jsou tam skvělí herci, akční, ale i dojemné scény s trefnou muzikou a to vše je doplněno skvělým dějem. Nenapadá mě nic, co by se dalo tomuto trháku vytknout.

plakát

VALL-I (2008) 

Na vall-i se mi nejvíce líbilo, že je na rozdíl od ostatních animáků velice dojemný, ale i přes to tam bylo dost vtipných scének. Pro mě jasně patří mezi oblíbené animované filmy.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

U Mr. Beana se nejde nesmát. Opět Rowan Atkinson předvádí svůj herecký talent na humor všeho druhu. Nechápu proč tu má tato komedie tak málé hodnocení, protože mě nenapadá nic co by se mu dalo vytknout. Ikdyž se tam nacházejí okamžiky podobající se seriálovým scénkám, vždy se u nich ráda zasměji.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Velice zábavný sitcom na který se dá opravdu dívat každý den. Herci se navzájem doplňují a vytvářejí pro film tu skvělou atmosféru, která do zábavných pořadů patří. Pro mě je to jeden z nejlepších sitcomů,který je nabitý vtipnými hláškámi a scénami.

plakát

Beze stopy (2002) (seriál) 

Beze stopy je pro mě příjemná změna týkající se kriminálních seriálů. Protože na rozdíl od ostatních kriminálek se tu většinou neřeší vražda. Je to dobrý pořad, s dobrými nápady a skvělými herci. :)

plakát

Zelená míle (1999) 

Velice dojemný film, který prožíváte od začátku až do konce. Jsou tam scény, při kterých by člověku ukápla ne jedna slza, scény které vám vykouzlí úsměv na tváři a i scény při kterých vám dolní čelist zůstane někde hodně dole. Ve filmu jsou samozřejmně i excelentní herci, kteří dělají film společně s malou myškou dokonalým.

plakát

Muži v černém (1997) 

Tommy Lee Jones a Will Smith tvoří v této sci-fi komedii luxusní dvojku. Film je nabitý vtipnými hláškami a scénami. Pro mě jasných 5*.

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Svou nepříliš logickou sránkou se stává tento film tipickým americkým sci-fi. I když je to poněkud cliché, hrají tam skvělí herci, kteří se navzájem báječně doplňují. U hlášek a akčních scén z tohoto filmu se pobaví snad každý.