Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Dluh (2010) 

Dokázal jsem se napnout, dojal jsem se, ale přesto pořád musím přemýšlet nad dilematem, co je průměrné a co ne...dvě hvězdičky? tři?

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Nedůstojný nástupce jedné z nejlepších animovaných komedií všech dob.

plakát

Dogma (1999) 

Podle mého nejslabší film Kevina Smithe, hvězdičkové hodnocení je přesto absolutní. Nevím, jestli jsem se dostal do fáze nekritického nahlížení na Smithova dílo, nebo je opravdu tak dobré, každopádně, spousta perfektních fórků, dobře vystavěná zápletka i celkové vyznění filmu, všechno tohle mi mluvilo do duše i z duše - 5*.

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) odpad!

Zářný příklad úrovně německé a rakouské filmové produkce!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Ačkoliv by skutečný doktor House nevydržel v nesmyšlené nemocnici asi ani den, v seriálu mu je ona bezbřehá drzost, neomalenost, naprsotá ztráta odpovědnosti a namyšlenost odpuštěna a navíc parádně baví!

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Z hloupý kraviny, ktarou jsem párkrát zahlédl v televizi se v kombinaci s původním zněním vyvinula parádní komedie. Obzvlášť to dítě je kouzelný... ...A postupem času zase spadla do průměru. Nepřežil jsem třetí sérii a musím uznat, že tenhle seriál nezná vývoj a je pořád do kola stejný a zaběhlý v počátečních stereotypech.

plakát

Dvojí hra (2009) 

jakš takš se to po půli začalo více spojovat, ale jinak hrozná nudaaaaaaaaa.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

koukat na nějaký film, nepřestávat se divit a v hloubi duše přemýšlet, jestli opravdu nežijeme nějak šptaně, to je kumšt, který u mě často nefunguj. Planeta země splnila všechny moje ideály o přírodovědném filmu, fascinující fakta jsou nabízena v neméně fascinujících záběrech.

plakát

Equilibrium (2002) 

Vynikající "béčkový" film inspirovaný Orwellovským základem. Narozdíl od mnoha dalších podobných obsahuje minimum trapností a nepříliš vysoké prostředky na něm nejsou až tolik vidět.

plakát

Flákači (1995) 

Obchoďáková romance okořeněná takřka detektivní zápletkou. Miluju ty nekonečné debaty o hovadinách, rozpytvaných do podstaty. To vše spojené s odkazy na americkou popkulturu tvoří dohromady nesmyslnou, paradoxní, ale velice zábavnou podívanou.