Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (27)

plakát

Baan phii sing (2007) 

Začátek docela slibný, ale konec neskutečně patetický. Blekoty o zradě a nekončící lásce a smutku a pomstě a furt dokola...Jedním slovem - nuda.

plakát

Cukr-blog (2014) 

To, co mě osobně přijde na dokumentu absolutně nejšpatnější je část v uprchlických táborech. Člověk ze střední Evropy, který netrpí hlady a drží ceduli s nápisem cukr zabíjí, je hodně špatný vtip. Sic myšlenka dobrá, provedení naprosto bizarní.

plakát

Čarodějky z předměstí (1990) 

Film sám o sobě určitě není nijak perfektní, ale osobně mě fascinovalo, jak si ty dvě malé slečny pobíhaly po sídlišti - ráno, odpoledne, večer a nikdo z rodičů neřešil, jak je to nebezpečné (a to nemluvím o tom, že běhaly v podstatě po staveništi). V dnešní době, kdy se kolem mě čím dál víc objevují lidé, kteří by po setmění nevyšli sami ven, natož aby tam pustili děti, protože svět je neuvěřitelně nebezpečný, příjemná ukázka toho, že to tak nebylo vždy.

plakát

Dopisy mrtvého (1986) 

Příběh je sice možná jednotvárný, ovšem po zobrazení situace po nukleární katastrofě neočekávám barvité vyprávění, Film je stejně nemluvný a sklíčený, jako samotní jeho "hrdinové", kteří se ocitli v situaci, která se dá jen těžko rozumově uchopit. Velké plus celého filmu je pak celková atmosféra a hudba.

plakát

Doprava doleva (2011) 

Pět hvězdiček musím dát už jen za ty záběry krajiny....

plakát

Fîmeiru (2005) 

První příběh - ***, druhý příběh - *, třetí příběh - ****, čtvrtý příběh - *****, pátý příběh - *****, taneční začátek, konec a pauza - **** (no až na tu hudbu na konci). Kvůli těm posledním dvěma povídkám dávám na konec čtyři *.

plakát

Harold a Maude (1971) 

Můžu dodat jediné - doufám, že podobně na tom budu ve věku hlavní hrdinky taky - fyzicky, ale především duševně. Vlastně - proč se starat o lidské mínění, zákony a podobné "výplodky civilizace", když "konec šlape na paty"? Hlavní je jedno - užít si naplno a po svém každou minutu.

plakát

Hry na cestě (1981) 

No jo ty konce. Celou dobu dost spoko film, ale ten konec vypadal jak z úplně jiného filmu, jak z nějaké komedie. Škoda.

plakát

Chilgeup gongmuwon (2009) 

Podle mě dost povedení komedie (?). Nic moc složitého, ale jako relax na pobavení - super.

plakát

Kanakerbraut (1984) 

Poměrně dobře zachycený běžný život osob na "kraji společnosti", jejich interpretace světa a událostí deformována alkoholismem a v podstatě jejich smíření s životem takovým, jaký pro ně je a to i přesto, že mluví o tom, že by chtěli život jiný.