Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (421)

plakát

Osm hrozných (2015) 

lepsi nez django, tarantule se vraci ke korenum....lepsi ctyri

plakát

Plovoucí věžáky (2013) 

hlavní představitel stál totálně za houby...ale jinak jde o zajímavý počin s queer tematikou, o něco slabší než poněkud progresivněji natočený http://www.csfd.cz/film/335454-ve-jmenu/ ...zvláštní, že zrovna z tak prudérního státu se silným katolickým podhoubím lezou ty nejodvážnejší filmy...ale k hlavnímu proudu se tyhle věci dostanou těžko...doporučuji spíš druhý film, tento 6/10

plakát

Slídil (2014) 

Cynismus a bezohlednost amerického způsobu života ve stylu There will be blood. Zvláštní film, rád si ho pustím znovu. Podivnej ambivalentní soundtrack. Člověk odtržený od ostatních, emoční mrzák. When you see me, you are experiencing the worst day of your life. Ach jo, asi se začnu koukat na veselejší filmy. Lepší tři.

plakát

Maurice (1987) 

angličani...a je jedno jestli jsou teplý nebo ne, nuda je to skoro celou stopáž....Hugh Grant byl dobrej, lepší dvě

plakát

Interstellar (2014) 

ani jsem nedožral buráky. a brutálně si do nich nabulil.

plakát

Predestination (2014) 

you are the best thing ever happened to me. Mám chuť dát plný počet, ale nedám. Zážitek, famózní herecké výkony, samota, identita, vztah k sám sobě.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

po Howl druhej film, u kterýho jsem brečel...nevím, když si film zpětně promítám v hlavě, zas tak silný mi to nepřijde, ale bezprostřední zážitek v kině a po souhře určitejch smutnejch okolností byl mocně nemocnej..

plakát

Muž z oceli (2013) 

A to mě Superman ze všech superhrdinů odpuzuje asi nejvíc. Funguje to, já nevím, Snyderovo režírování prostě žeru. Závěrečná demolice NY v duchu Akiry nebo Matrixu je mňamkózní.