Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (74)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První polovina výrazně slabší, druhá půlka první série příjemně překvapila. 3,5*

plakát

Avengers (2012) 

Nejvíc jsem se těšila, až přijde na scénu hláškující Tony Stark a nezklamal mě :D Mezi Natašou a Burtonem to pěkně jiskřilo, mohli by je třeba někdy dát dohromady :) Nejvíc mi bylo líto agenta Coulsona, vím, že se někdo musel obětovat za tým, ale on byl prostě sympaťák... Cobie Smulders pro mě byla milým překvapením. Celkově film super :) ale působilo to na mě jako taková předehra, která když se ujme, tak bude následovat druhý díl, který bude ještě nářezovější :) a to já doufám, že bude!!! Po prvním shlédnutí 4,5* :)

plakát

Backstage (2018) 

Postrádám US feeling, který měl trailer. Nemůžu si pomoct, ale český dabing to zabil... dabovat slovenské herce, kteří navíc hrají Slováky a polovina děje se odehrává na Slovensku, to nechceš.

plakát

Casino Royale (2006) 

Po šesti letech od vzniku filmu jsem se odhodlala ke shlédnutí kvůli blížícímu se filmu Skyfall, takže mě ještě čeká Qantum Of Solace. A bude mi asi ještě chvíli trvat než si na "nového" Bonda zvyknu. Jako samostatně stojící akční snímek - super, ale jako další ze série příběhů elitního agenta ve službách jejího veličenstva nějak nevím. Za úvodní titulkovou sekvenci a výborný bond song dávám plusové body.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Seriál mě naprosto nadchnul, je pravda, že začátek byl malinko slabší, ale díl po díle se zlepšuje. Můžu doporučit např. díly Simonina volba, Koprovka, Berňák, Krev pop a slzy, Komu zvoní hrany, nebo třeba Zlatá ledvina,... Nejvíc se mi líbí postava, kterou ztvárnila Simona Babčáková, neobjevuje se zas tak často, ale když už, tak to stojí za to, co replika to hláška. Comback není další pokus o napodobeninu amerických sitcomů. S nadsázkou a ironií kritizuje uspořádání a fungování české společnosti, někdy až příliš pravdivě :)

plakát

Černá labuť (2010) 

Too much pressure for one little girl.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter? Tak to je hodně návyková záležitost. Jakmile vás to jednou vtáhne, už vás to nepustí ven. Musím pochválit překlad dabingu u Debry Morgan., ta mluví opravdu luxusně (zasvěcení vědí), přece jenom fuck v angličtině je trochu nuda, zato v češtině se překladatelé pěkně vyřádili :) a navíc to ještě dává smysl a zapadá do kontextu, za to velký dík. 1.série: Zajímavá zápletka, ještě zajímavější rozuzlení, které však vyvolá víc otázek než odpovědí. 2. série: Dexter zažívá tak trochu krizi identity a navíc mu ještě uplavou pytle ze dna moře, takže hon na řezníka ze zálivu začíná. Ale řekněte nemanipuluje se s důkazy, které svědčí proti vám lépe, když pracujete na oddělení, které vraždy vyšetřuje... 3. série: Dexter si našel kámoše a pro někoho to špatně skončí. Tempo maličko polevuje a kvalita oproti předchozím dvěma klesá. Bohužel zmizely i flashbacky do minulosti, nyní Dexter promlouvá s Harrym jako se svým svědomím. Napadá mě spousta otázek, na které už asi odpovědi nedostanu... (Je Dexter Harryho biologickým synem? Proč si Harry vzal jen Dextera? apod.) 4. série: Zatím jednoznačně nejlepší. John Lithgow velká pochvala, netušila jsem, že tenhle chlápek umí být tak "creepy." 5. série: Dexterovi nastanou krušné časy, ale najde si spřízněnou duši, i když jen na chvíli.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Ani po sedmi letech neztratil svoje kouzlo, naopak zraje jako víno.