Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (965)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Věřil jsem v podobné guilty pleasure,jakým byli loni Kovbojové a vetřelci.Proč? Protože Timur Bekmambetov natočil peckoidní Wanted,které stále považuji za jeden z nejlepších akčních filmů minulé dekády.Tenhle slepenec má v sobě pár solidních nápadů a opět se v něm ukazuje režisérova schopnost natočit za relativně malý peníz trikově zatraceně působivou podívanou.ALE... sračkovost námětu se tady bohužel zakrýt nepodařilo,takže před sebou máme jen nepovedenou brakovou slow-motion atrakci,která vyšumí pět minut po zhlédnutí.Timure,ty máš na víc hochu!

plakát

Acid House (1998) 

Připomělo mi to Strach a hnus v LAs Vegas.Což vzhledem k mému vztahu k tomu filmu není moc pochvala.

plakát

A co Bob? (1991) 

Nevím jak by to dopadlo bez Billa Murrayho,ale s ním je tahle komedie skutečně skvělá zábava.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Zábavná černá komedie s naprosto přesným obsazením a tunou morbidit.Ale zároveň strašně laskavý film o rodiném souznění! Divná kombinace,ze které vyšel divný,ale kouzelný film.

plakát

Agenti dementi (2003) 

A nakonec zábava! V žádném případě inteligentní,už vůbec ne vkusná,ale rozhodně ne tak špatná,jak by se podle zdejších hodnocení dalo usuzovat.Agenti Dementi nejsou moc dobrý film.Ale házet je do odpadu,když se kolem potulují stovky mnohem horších a lépe hodnocených filmů? To bych si tedy vážně nedovolil,už jen za tu věrnost,kterou film prokazuje své předloze.

plakát

Agent Palmer: Případ Ipcress (1965) 

Vysvětlete mi jednu věc.Jak dokázal Furie natočit tento film a v posledních dvaceti letech má na kontě jedno béčko za druhým,která absolutně nikoho nezajímají a odvážlivcům,kteří se na ně podívají,můžou způsobit vážnou zdravotní újmu.Agent Palmer je špičkou mezi špionážními filmy,ve kterém eceluje Michael Caine,který má skvělý příběh a hlavně styl! Jeden z velkých paradoxů filmových dějin.

plakát

Alice (1990) 

Jeden z nejslabších Woodyho filmů vůbec.Absolutně nezajímavá duchařská story,na které je dobrá maximálně Mia Farrow.Ve své době jedno z mých nejvýraznějších diváckých zklamání,protože do té doby mě Allen nezklamal ani jednou.

plakát

All That Jazz (1979) 

Režijně jistější,divácky vděčnější a propracovanější než Kabaret,tohle je Fosseovo vrcholné dílo,dal do něj totiž duši.

plakát

Alvin a Chipmunkové 3 (2011) odpad!

Stejně příšerné,otravné,upištěné a zavrženíhodné jako předchozí díly série a jednoznačně jeden z nejhorších filmů roku.Kdyby měli Chipmunkové aspoň nějakej guilty pleasure potenciál...

plakát

Amadeus (1984) 

Když génius točí film o géniovi,měl by být výsledkem geniální film.Pro mnohé jím Amadeus možná i je,ale já ho považuji "jen" za brilantně zvládnuté řemeslo bez emocí.Forman sám sobě dokázal,že natočit dokonalý film pro něj není sebemenší problém,ale jaksi zapomněl na diváky.To je můj názor a přestože je Amadeus výborný,stejně mám radši jiné Formanovy filmy.