Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (965)

plakát

G. I. Joe (2009) 

Nedosahuje to zábavnosti ani jedné ze Sommersových Mumií,ale oproti Van Helsingovi je to v podstatě blockbuster roku.Každopádně,hloupé to je,ale rozhodně ne takový průser,jak se všeobecně čekalo.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Ok,daalší sentimentální kýč o zvířatech,který se snaží vytáhnout z diváků nějakou tu slzičku.Nemám proti němu vůbec nic,ale takové filmy mi nic moc neříkají.Takže neurážející tři.A Lassi,ty máš na víc chlapče!

plakát

Halloween II (2009) 

Je v tom jistá osobitost a nadšení pro věc,díky kterým se mi líbila jednička,ale podobně jako Dům tisíce mrtvol to tvrdě naráží na naprostou absenci děje.Zombie jako režisér není vůbec marný,ale chce to zmírnit kvalitativní výkyvy jeho filmů.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Neskutečné! Tarantina nesnáším,jeho styl mi přijde nabubřelý a nudný.Ale přestože v sobě mají Pancharti nesčetně jeho trademarků,užil jsem si je vrchovatě.Jako sofistikovaný válečný film,jako poctu legendárním bijákům v neskutečném žánrovém rozpětí a hlavně jako hláškami nehorázně nabitý výsměch historii,ve kterém si spousta špičkových herců prostě a jednoduše užívá pod vedením magora,který mě snad poprvé přesvědčil,že skutečně umí režírovat.Takže Quentine,pro příště víc takových a míň ukecaných sraček typu Auto zabiják,prosím!

plakát

Komici (2009) 

Nejslabší film,který si Apatow sám zrežíroval.Oproti Zbouchnuté nakonec docela velké zklamání.

plakát

Krev: Poslední upír (2009) 

Otřesná kastrace vynikajícího anime seriálu.Za něco takového by si tvůrci zasloužili doživotní zákaz jakékoliv filmové práce.

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Je ostuda,že v Evropě se divákům místo epického dvojdílného velkofilmu dostalo jen této osekané verze,nicméně kvalitu má samozřejmě i ona.

plakát

Krvavý potok (2009) 

Joel Schumacher se noří do hlubokého bahna,ze kterého za chvíli nebude možné se vynořit.Jestli nějaký režisér potřebuje konečně hit,je to právě on,protože by byla škoda přijít o zajímavého,i když trochu výkyvářského režiséra.Nic to ale nemění na faktu,že Krvavý potok je vyložený průser.

plakát

Metropie (2009) 

Velice,velice originální film,který je zhruba tak animákem,jako Allenova Annie Hall čistou komedií.Ano,ten film je naanimovaný,ale způsobem naprosto nevídaným,který se vzpírá škatulkování,ostatně jako celý příběh,který možná postrádá sofistikovaný scénář,který by si zasložil,ale i tak je narativně,technicky i strukturně strašně zajímavý.Po prvním zhlédnutí silnější čtyři a těším se na podrobnější zkoumání.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Každý si může myslet o This is it co chce,ale nic to nezmění na tom,že Michael Jackson byl velký umělec,který navždy změnil hudební průmysl.A jako jeho epitaf působí tohle nakonec až překvapivě příjemně.