Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (965)

plakát

Nemilosrdná spravedlnost (1991) 

Jedna z nejlepších seagalovek,což v praxi znamená průměrný akční thriller,který potěší brutalitou a nekompromisností,ale na nic víc se samozřejmě nezmůže.Kvalitativně někde kolem prvního Přepadení.

plakát

Acid House (1998) 

Připomělo mi to Strach a hnus v LAs Vegas.Což vzhledem k mému vztahu k tomu filmu není moc pochvala.

plakát

Push (2009) 

McGuigan potvrdil,že je zručný režisér se smůlou na nedopečené nebo těžce neoriginální látky.Push je směsicí obou případů,který zachraňuje právě solidní režie a profesionální herecké obsazení,který celý tenhle superhrdinský sci-fi patvar tahá někam do vod průměru.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Hooodně slaboučký vývar i z těch nejslabších epizod kultovního britského sitcomu.Zklamání a jsem rád,že to není poslední kapitola,protože to by se Red Dwarf vskutku neloučil důstojně.

plakát

Gangsteři (2010) 

Žánrovka silně pokulhávající,pokud ji postavíme vedle Nelítostného souboje nebo spravedlivěji vedle stejně starého Affleckova Města,ovšem bez problémů přijatelná,pokud ji bereme samostatně a bez zbytečného srovnávání se žánrovými souputníky.Pořád totiž má velmi slušné herce (Idris Elba jede) a je vedená relativně zručným způsobem,přesně tak,aby nezačala nudit.Nadchnout už sice nezvládne,ale pro fanouška žánru,který je momentálně docela na suchu,by tahle jednohubka mohla být vítaným zahnáním žízně.

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

O poznání slabší než Kopačky a v důsledku i mnohem méně zábavné než Dostaň ho tam.Ani Jason Segel není dostatečně vtipný a Stollerovy režijní počiny jdou kvalitativně strmě dolů.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Původní film je v rámci filmových kvalit hodně sporný,ale přinejmenším jde o zajímavý studijní materiál v rámci exploitation žánru.Remake je paradoxně docela zručně natočený,ale co do zbytečnosti se mu vyrovná jen máloco.Šokovat už může jen těžko,příběh rozhodně nijak nadčasový není a fanoušci původního filmu remake jen těžko přivítají s otevřenou náručí.Zkrátka mi uniká proč a pro koho byl film natočen.

plakát

Taková rodinná romance (2001) 

Dodnes se sám sebe ptám,jak dokázali do něčeho podobného nalákat tolik špičkových herců...

plakát

V plném slunci (1960) 

Vynikající a přes slunné prostředí zatraceně mrazivý thriller se skvělou hudbou Nina Roty a brilantním hereckým výkonem Alaina Delona.Další perla francouzské kinematografie.

plakát

Přepadení 13. okrsku (2005) 

Nakonec docela solidní zábava,která sice samozřejmě nemá na Carpenterův kultovní originál,ale dostal se k ní slušný režisér,který ji zvládl realizovat tím nejméně škodlivým způsobem,a překvapivě velmi kvalitní herci včele s Hawkem, Byrnem či Leguizamem,takže zvládá bavit i ve chvílích,kdy scénář nejvíc hapruje.Na zaplácnutí sobotního odpoledne ideální béčko,ale stejně... radši investujte čas do originálu.

Ovládací panel
8 bodů