Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (61)

plakát

Zabiják (2023) 

Tak tohle mě vůbec neoslovilo. Michael Fassbender zvoral zakázku a likviduje zadavatele. Zabiják chodí, jezdí, létá a moc nemluví. Střílí z pistolky s tlumičem.A tak to plyne a plyne a mě to celkem nudí. No, dokoukal jsem, ale podruhé to vidět nechci. Celkově nic moc.

plakát

Láska jako trám (1967) (TV film) 

Mám na DVD a je to pro mě stále nestárnoucí a skvělé. Úžasný pan Pivec, pan Záhorský a paní Šejbalová. Často se dívám a je to vždy pohlazení na duši. Pan Filip měl ve své tvorbě vše špičkové. Dnešní tvorba v České televizi nestojí za to, abych se na ni díval ani jednou. Bohužel.

plakát

Červená, bílá a královsky modrá (2023) 

Chápu, že se tento film snícím měšťákům musí líbit. Je tam vše. Počáteční chlad, potom se to rozhořívá v lásku prudkou bez velkých obav o následky. Navíc mužský člen britské královské rodiny a syn americké prezidentky, která obhajuje svůj post. Soukromé tryskáče, luxusní večírky, oblečení a naleštěné botky. Ženské spřízněné duše a nakonec po prozrazení happy end. Tak takhle to vážení přátelé filmu v reálu opravdu nefunguje. Vy to ale určitě víte, ale hezky se na to kouká a hlava i ruce z toho  nebolí.

plakát

Čarodějky (1996) odpad!

Tak tuhle vopičárnu si fakt nechte. Čtyři slepice a magie je koktejl přímo smrtící. Přál jsem všem čtyřem, aby je démon odsoudil k doživotnímu pobytu v žumpě. Scénárista, producenti a režisér vytvořili něco pro stádo slabomyslných dementů a kretenů. Tak jsem si to fakt s bandou užil, hlavně tu pizdu s vyvalenýma očima a s hubou jako pytel na zmije.

plakát

Lovci duchů - Mrtvá na mostě (2005) (epizoda) 

Začal jsem sledovat první sérii. Vydržel jsem čtyři díly a nevím, nevím, jestli budu pokračovat dál. Celkem průměrná televizní zábava. Hlavní postavy jsou mi úplně šumák. Démoni, kde nic tu nic. Wendigo hlavně ve tmě, aby se ušetřilo. Tajuplnější je moje prázdná lednička. Ale zase pořád lepší, než mnohokrát omílané filmy v televizi, stupidní monology našich politiků a této vládě stranící husa v kotli. Pořád je to lepší, než si pustit plyn nebo si koupit něco teplého u provazníka na krk.

plakát

Skandál po anglicku (2018) (seriál) 

Začal jsem se dívat na první díl a byl jsem tak zklamaný, že jsem ho nedokoukal a ztratil jsem zájem vidět další minuty prvního dílu a díly další. Proč? Starý práskaný Grant a ukňouraný milenec mě neoslovili ničím. Bohužel.

plakát

Malum (2023) odpad!

Tak za takovéto kraviny by někdo měl být trestán. Vzývání pohanských bohů, to tady bylo mockrát. Pobíhající dcera policajta, co se střelil do kedlubny, a její halucinace a fantasmagorie nejsou vůbec k ničemu. Film nemá atmosféru, herecké výkony, střih, švih, tajuplnost. Zkrátka nic a a nula od nuly pošla. Ztráta času. Děs, běs.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Harry Melling vzhledově jako Poe přesný, Havran krákal, Lenora mrtvá a tedy nedosažitelná, zrádná srdce vyřezána a skoro finální všestravující a očišťující oheň nechyběl. To vše mi připomnělo béčkové, ale pro mě skvělé, filmy Rogera Cormana s Vincentem Pricem, jako jsou Jáma a kyvadlo, Předčasný pohřeb, Zánik domu Usherů a další.  Tady atmosféra také ponurá, láska nenaplněná, bolest ze ztráty blízké osoby, nemoc, pomsta a smrt. Typické Poeovy rekvizity a dokonce Poe sám součástí příběhu. Akorát ten Christian mi ve filmu moc neseděl.

plakát

Co se vlastně stalo s Baby Jane? (1962) 

Závist je hrozná věc  Lidi, kteří mají solidní povolání a působí na mladé lidi, mohou být i psychopati. Mohu potvrdit. Jet na vzdálenou dovolenou, může být pro některé lidi důvod se užírat. Psychopat při zjištění dovolené u kolegy je schopný zcela bílý pobíhat a rozdávat vanilku, kterou prý koupil na dovolené a rozdávat ji, i když přijel bílý jako papír, protože na dovolené slunce neměli nebo se jich nechytalo. No a v rodině je to bohužel ještě horší a výraznější. Sestra sestře často neodpustí, že byla v mládí lepší a ve stáří se bohužel ještě třecí plochy zvětšují a zvýrazňují.