Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (4)

Fiona Gubelmann (herečka)

30.06.2014

Fiona je americká herečka. Rodačka z Kalifornie,  se objevila v několika jednotlivých epizodách seriálů  CSI : NY , My Name Is Earl a Knight Rider, stejně jako v hrstce filmů včetně  Rande měsíce a Downstream. Nejznámější role je ovšem v seriálu  Wilfred .  Začala herectví a tanec už ve školce a její matka ji zapsala do… (více)

Tao Okamoto (herečka)

13.10.2013

Tao se narodila v Chiba v Japonsku. Začala s modelingem když jí bylo 14 let. V roce 2006, se rozhodla přestěhovat do Paříže a rozvíjet svou kariéru na mezinárodní úrovni. Brzy po tom Tao debutovala na evropských molech, prolomila bariery jako jedna z mála významných východoasijských modelek té doby. Díky své dlouhé kariéře,… (více)

Sebastian Roché (herec)

03.12.2011

Sebastian Roche (nar. 4.8. 1964) je francouzský herec. Roche se narodil v Paříži. Mluví plynně čtyřmi jazyky:. anglicky, francouzsky, španělsky a italsky. Jako dospívající žil šest let na plachetnici se svou rodinou, cestoval z Francie do Středomoří, Afriky, Jižní Ameriky a Karibiku. Je absolventem prestižní Conservatoire… (více)

Marguerite MacIntyre (herečka / scenáristka / tvůrkyně)

27.11.2011

Marguerite MacIntyre je americká herečka. V 16 letech se poprvé objevila jako herečka v regionálních divadelních inscenacích. Objevila se také v off-Broadway představeních Jane Eyre, Město andělů, Jak zacházet s Lady, Annie Warbucks, Podivná Romance a Mata Hari.Margueritina televizní kariéra zahrnuje jak komedie tak drama. Její… (více)

Reklama