Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (314)

plakát

Kapitáni: Mistrovství světa (2023) (seriál) 

Opět skvělý dokument od Netflixu, ty prostě umí. Nenechte se odradit prvním dílem, já si myslel, že se budu opět koukat na nějakou rekapitulaci MS ala Česká televize. Ale po chvíli mi došlo, že Netflix nám přivádí opět skvělý sportovní dokument a troufnou si říct, že kolikrát mi připomněl dramatičností geniální dokument Dycky Sunderland! Je to ten typ dokumentu, který prostě sfouknete najednou bez přestávky. Za mě prostě top, jen bych asi netvrdil, že ne fanoušci fotbalu po shlédnutí dokumentu změní názor na tento sport.

plakát

Zaklínač - Série 3 (2023) (série) odpad!

To je snad nejnudnější seriál všech dob. To snad raději Ulici.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Asi nakonec, bohužel, pro mě zklamání. Asi jsem se moc těšil a asi jsem byl moc nadšený z úvodních trailerů a asi jsem si taky moc myslel, že se bude jednat o věrnou kopii knižní předlohy... Bohužel... Jako válečný film, který ukazuje zvěrstva války funguje novinka velmi dobře. Možná jen tu stopáž bych lehce zkrátil, jinak nemám moc co vytknout. Žádná politika, žádný národní vojenský patos, žádní rambo hrdinové pouze bachno, špína, krev a smrt. Ale chápu, že zfilmovat tak komplexní dílo a hlavně přenést jeho myšlenku do filmu je asi nadlidský úkol. I tak se něco z toho filmařům podařilo.. Malinko.. Kniha je exceletní a po dočtení vám chvíli zůstane v hlavě a jen tak nezmizí a film jsou zase skvělá válečná jatka tak akorát na jeden večer.

plakát

Trol (2022) 

No velká slabota.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Tak trochu Harry Potter, tak trochu Zaklínač, tak trochu Addams Family... Tak trochu lepší seriál z produkce Netflixu... Ale za zhlédnutí určitě stojí, povedlo se.

plakát

Baggio: Božský copánek (2021) 

Za mě musím dát 5*. Jediný hráč, kterého jsem jako malý capart obdivoval. To co Roby předváděl na hřišti všichni víme, o tom film není a ani být nemusel. Jsem právě rád, že film ukazuje Baggia z jiného pohledu. Na druhou stranu chápu lidi, kteří Roberta neznají, tak pro ně bude film asi o ničem, ale pro ty, kteří ho znají, tak je to skvělé připomenutí jednoho z nejlepších hráčů 90. let.

plakát

Můžeme být hrdinové (2020) 

Pro dospělého diváka je to nekoukatelná záležitost (ošklivé triky, slabý děj, nesympatičtí herci atd.), ale mé pětileté dceři se to moc líbilo a vo tom to je.

plakát

GPTV (2019) (pořad) 

Nejlepší!

plakát

Deadpool 2 (2018) 

O něco slabší než první díl...

plakát

Dunkerk (2017) 

Skvělý válečný snímek! Především jsem rád, že jsem se nedíval na nějaké přihlouplé love story á la Pearl Harbor. Díval jsem se na minimalistický, hudebně skvělý válečný film o jedné evakuaci.