Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (314)

plakát

Šest medvědů s Cibulkou (1972) 

Nejlepší! Jako malý parchant jsem to viděl asi tak tisíckrát možná milionkrát. Prostě nejlepší! Ale už vůbec netuším o čem to bylo..

plakát

Rváči (2009) odpad!

Hrozná blbost. Po pár minutách mě to přestalo bavit, hlavního hrdinu vybrali snad někde na castingu Superstar, protože mi připomínal kohokoliv jen ne fotbalového fanouška natož fotbalového chuligána. Zápletka, děj, herci, všechno prostě o ničem.

plakát

Vzpomínky (2006) 

Pro mě docela zklamání. Nevím jak tu pachuť popsat, ale bylo divné, protože začátek je opravdu slušný, takový zajímavý nápad thrilleru s nádechem sci-fi. A taky vše opravdu funguje jak má, zajímavý nápad i zápletka, jen škoda až moc zdlouhavých zpomalených (čti nudných) scén o ničem. Ale co mě opravdu dostalo je vražená do příběhu love story a lá Beverly Hills, která celý ten zajímavý nápad a do té doby i slušnou podívanou totálně zabila a po závěrečných titulkách mi nezbývalo říct nic jiného než: Achjo, další blbost, na kterou si už nikdy nevzpomenu.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Já se už vůbec nedivím, že valná většina českých "herců" hraje převážně v reklamách na jogurty, léky na koule, na bolesti zad, kolen atd., protože tvorba jako je třeba právě seriál Gympl je nekoukatelná sračka. Je to typ seriálu u kterého bolí oči i uši.

plakát

Sběratel kostí (1999) 

Opravdu špatný thriller. Začátek přitom vypadal velmi slibně, měl atmosféru a i se docela držel knižní předlohy. Ale potom se to zvrhlo v nějaký guláš, který neměl ani hlavu ani patu a přinesl jsem velkou obět, když jsem se zvládl dodívat až na konec. Postava Amelie je ve filmu hrozná, Rhymea dá se říci také, Al Bunda čumí pořád stejně blbě jako v seriálu. Je to o ničem a ten slaďoučký konec jsem už fakt málem nerozdýchal.

plakát

Prometheus (2012) 

Jako preqeul k Vetřelcovi a jako především vizuální sci-fi je to skvělý film. Asi se ale od toho čekalo jaksi daleko více, ale mně to bohatě stačilo. Dobrá atmoška, fajn herci, slušný příběh, jen ta hudba mi nějak do toho nepasovala. Zněla až moc Stvořitelsky, jako by se každou chvílí měl objevit samotný Bůh.. A on se neobjevil, za to se objevily další potvůrky... Jak jsem již psal dobré scifi, jen ten rozpočet tomu neodpovídá.

plakát

Stalker (1979) 

Ufff, ufff a ještě jednou ufff. Hodně náročný film pro diváka. Jedno Vám ale řeknu, kupte si knihu a uděláte stokrát líp než se dívat na tuto depresivně-filozofickou nudu k zbláznění. Kdo četl knihu, tak mě naprosto chápe a já zase nechápu co to proboha natočili? Na motivy knižní předlohy? Ne, v žádném případě. Ztráta dvou a půl hodin života.

plakát

Scratch (2001) 

Já abych pravdu řekl, tak HIP - HOPovou kulturu vůbec nesleduji a když vidím ty rádoby tvrdé gangtery v teplákách a se zlatými hodinami na krku, tak jsou mi spíš k smíchu. Rap mi taky moc neříká, ale tímto dokumentem jsem byl velmi mile překvapený a to jen z jednoho důvodu, byl to prostě oldschool! Začátky, nadšení, nekomerčnost, zapálení do věci, to jsou všechno zlaté časy jakéhokoliv hudebního žánru a tady to na mě dýchlo jak již dlouho ne v žádném jiném dokumentu o hudební scéně.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Až na ten prapodivný konec je to celkem dobrý film. Michael Douglas je prostě borec i po letech v lochu, filmu nejvíce škodí, i kvůli tomu utrpěl ten konec, až moc romantiky.

plakát

Terminator Salvation (2009) odpad!

K Salvationu jsem přistupoval podobně jako ke třetímu dílu, tedy nic jsem od něho neočekával a trochu se ho bál čím to poserou, protože jedničku ani dvojku již nelze překonat. Výsledek byl, že u trojky jsem se perfektně bavil, mile mě překvapila, byla prostě super akční film. Ale Salvation? Blbost na n-tou, po pěti minutách jsem to chtěl vypnout, hned po tom co mi předvedl naspeedovaný John Conner nesmyslně přeplácanou akční "podívanou" během které stačil pomateně běhat po poušti, skákat do díry ještě než ho přivážou, potom z díry ještě rychleji vyšplhat, naskočit do helikoptéry, spadnout s ní, zastřelit nějakého Terminátora z obráceného kulometu a pak ještě přežít výbuch alá Hirošima. To už jsem fakt čuměl jako péro z gauče a do toho John vyskakuje z letadla za letu snad z třiceti metrů do moře a už je v ponorce jako by nic a to už jsem opravdu chtěl vzít televizi do ruky a vyhodit ji z okna. No, bohužel, jsem to neudělal a vydržel se dívat dál na ty motorko-terminatory, hado-terminatory a godzilo-terminatory a další, aby mě režisér na konci málem zabil srdcervoucím dojákem... Ach jo, strašný film...