Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (90)

plakát

Hádkovi (2022) 

Nejlepší výkon: Nováková a Čvančarová. Chlapi neměli moc roli, či prostor kromě Prachaře. No nejvíc to prostě táhly baby, na to se dalo koukat. A hodně jsem se zasmál.

plakát

The Gray Man (2022) 

Tohle bylo něco tak tupého, že se to až těžko popisuje. Ani jedna postava mě nezaujala, neměla motivaci ani směr a bylo jasné, že skoro každýho tam zabijou. Evans je mi už od cap. ameriky tak nesympatický, že tady se nomohl nijak vyšvihnout, jelikož za mě jde o neherce. Gosling se sice snažil být vtipný a free, ale nějak mu to nefungovalo. Co se konverzací týče, ty byly plytké a trapné aniž by někam vedly či nám něco sdělily.  1 hvězdičku dávám za efekty a rozstřílenou Prahu a vlastně obecně za to, že kam američani vlezou tam jenom ničí a bourají.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Ale jo bylo to pěkné, na toto se dalo koukat ač si myslím, že postava Andora nemá toho moc co nabídnout, ovšem výprava, efekty a akce bylo dostatek a pěkně zpracované. Asi nejlepší postavou je tajemný Skarsgard a O´Reilly.

plakát

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera (2022) (série) 

Bylo to pěkný, ale tento člověk si nezaslouží takovéto hodnocení. Co se týče zpracování tak v pohodě, dobře se na to koukalo, ale za mě to nemělo na atmosféru jako seriál HAD. Chápu, že mnoho násilných scén nebylo možno přidat a bylo vystřiženo, ale na druhou stranu přesně proto tyto filmy vznikají, abychom si připomněli hrůzy, oběti a nechutenství, které provází osobu, která toto způsobila.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Je to naprosto krásně zpracované dílo, jak barevně tak i herecky. Kulisy, zelené plátno a příběh funguje. Ale  5 hvězd nemůžu dát už proto, že není zde jediný díl kde by nehrála roli jakákoliv forma homosexuality. Skoro jako bych se díval na AHS nebo čtvrtou sérii 13 reasons.... Chápu nastavení společnosti v USA i potřebu sdělovat tuto problematiku, ale čeho je moc toho je příliš.

plakát

American Horror Story - Double Feature (2021) (série) 

Tohle bylo opravdu špatné... Nejen, že první polovina měla v celku fajn start, ale konec byl naprostá katastrofa. Tvůrci už vykrádají sami sebe a nemají žádnou inspiraci. A druhá polovina? Fuj... Nemám absolutně nic proti homosexuálům, ale tohle bylo totálně přehnané, do očí bijící, všudypřítomná sexuální orientace a k tomu těhotenství mužského pohlaví... Raději ať už netočí nic dalšího a v každém případě AHS už odzvonilo, toto je pro mě mrtvá značka, která už nepřekoná prvních 5 sérií, nikdy.

plakát

Irčan (2019) 

Jako není to nejlepší dílo Scorseseho, ale ušlo to... Kde jsou ty časy Casina?

plakát

Bumblebee (2018) 

Lepší než od Micheale Baye :)

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Bez Stathama bych dal odpad. Hlouposti a jen samé nesmyslné bouchání a ničení, na tohle mi nestačilo ani vypnout mozek a smysly.